Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

Artan Enerji Maliyetlerinden Koruyan Isıtma Çözümleri

Güncelleme :15.02.2022

 Sert geçen kış mevsimi ve artan enerji maliyetleri nedeniyle işletmeler; hızlı uygulanabilen, tasarruflu ve ilk yatırım maliyeti açısından da avantaj sağlayan infrared ısıtıcılara ve doğalgazlı radyant ısıtıcılara yöneldi. Ancak her ısıtıcı aynı verimlilikte çalışmıyor.

Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman ÜNLÜ: “Aynı ısıtmayı, yüksek verimli ve daha düşük kapasiteli ısıtıcılarla çok daha ucuza sağlayarak, elektrik veya doğalgaz faturalarınızdan tasarruf edebilirsiniz” diyerek, işletmeleri uyardı.

  Ülkemiz son yılların en soğuk kışlarından birini yaşıyor. Soğuk kış günleri ve artan enerji maliyetleri nedeniyle işletmeler; ısıtmadan kaynaklı enerji tüketimini, verimlilik yoluyla azaltacak, daha ekonomik sistemlere yöneldi. 

İşletmelerdeki ısıtma amaçlı enerji tüketiminin, toplam tüketimin yüzde 40’ından fazlasını oluşturduğunu belirten Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman ÜNLÜ, son dönemde artan enerji maliyetleri nedeniyle işletmelerin, daha ekonomik ısıtma yöntemi olarak bilinen doğalgazlı radyant ısıtıcılara ve infrared ısıtıcılara yöneldiklerini açıkladı. 

Kullanıcılarına kolay kurulum avantajı sunan infrared ısıtıcıların ve doğalgazlı radyant ısıtıcıların hem ilk yatırımda hem de işletmede sağladığı tasarruf nedeniyle yüksek talep gördüğünü belirten ÜNLÜ, işletmeleri, ısıtma giderlerinden tasarruf ettirecek, doğru radyant ısıtıcıları tercih etmeleri konusunda uyardı: 

Bu haber 1469 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.