Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

MAN, 2022 yılı otobüs teslimatlarına Malatya Zafer ile devam ediyor

Güncelleme :06.03.2022

 Malatya’nın köklü ve öncü seyahat firması Malatya Zafer, filosunu ‘Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’ sahibi MAN Lion’s Coach ile güçlendirdi. 2022 yılı seyahat otobüsü yatırımlarına MAN ile devam etme kararı alan firma; 4 adetlik MAN Lion’s Coach siparişin ilkini, 1 Mart günü törenle teslim aldı.

Konforu, teknoloji ile birleştirip, yolculukları keyfe dönüştüren MAN Lion’s Coach, yeni yılda da teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. 2020 yılından aldığı ‘Coach of the Year- Yılın Otobüsü’ ödülünün ardından, 2022 yılında da modern görünümü, verimliliği ve çevre dostu özellikleri ile sektörün prestijli ‘Sustainable Bus Award (Sby Award)- Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’nü alan MAN Lion’s Coach’u tercih eden son firma ise, Malatya Zafer oldu. 

Teslimat töreninde samimi anahtar teslimi 

1947 yılından bu yana seyahat sektöründe seçkin hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren Malatya Zafer, 2022 otobüs yatırımları kapsamında filosuna 4 adet, 13 metre 2+1 koltuk düzenine sahip MAN Lion’s Coach kattı. Siparişin ilki, Ankara MAN Araç Teslim Merkezinde düzenlenen törenle Malatya Zafer firmasının ortaklarına teslim edildi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer’in ev sahipliğinde samimi bir ortamda gerçekleşen teslimat törenine, yıllık planlama toplantılarına katılmak üzere Ankara’da bulunan MAN Almanya Merkez Otobüs Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Christian Fischer de katıldı.  

Törende sembolik MAN anahtarını Christian Fischer verdi

Teslimat töreninde sembolik MAN anahtarını Christian Fischer’den alan Malatya Zafer firmasının ortakları Mustafa Koçhan ve Mustafa Karakaplan, MAN ile 2019’da başlattıkları iş birliklerinin 2022 yılında da devam etmesinden çok mutlu olduklarını belirterek, MAN’ın yol arkadaşlığından duydukları güven ve memnuniyeti dile getirdiler.

Törende, zorlu bir yılın ardından yeni yıla umutlu bir giriş yaptıklarını vurgulayan MAN Otobüs Satış Direktörü Can Cansu; “2022 yılının ikinci otobüs teslimatını Malatya Zafer firmasına yaptığımız için mutluyuz. Bu araçlarla birlikte Malatya Zafer’in filosundaki MAN otobüs adedi 10’a yükseldi. İş birliğimizin önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

“Yakıt ekonomisi ve yolcu memnuniyeti bizim için en önemli faktörler”

Yeni otobüsleri, Malatya – Ankara – İstanbul VIP hatlarında kullanacaklarını söyleyen Malatya Zafer firması yetkileri, şunları kaydettiler; “Malatya Zafer olarak, yıllardır şehirlerarası yolcu taşımacılığı hizmeti veriyoruz. Sunduğumuz hizmette ise, yolcu memnuniyeti ve yakıt ekonomisi bizim için en önemli faktörü oluşturuyor. MAN Lion’s Coach da aldığı ‘2020- Yılın Otobüsü’ ve ‘2022- Yılın Sürdürülebilir Otobüs’ ödülleri ile bu alandaki başarısını kanıtlamış durumda. Bizim de MAN Lion’s Coach otobüslerini tercih nedenlerimizin başında da hem modern tasarımı ve rahat koltukları hem de yüksek güvenlik standartları ve yakıt ekonomileri geliyor.”

Bu haber 1210 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.