Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

TREDER satın aldığı yeni ofisinde hizmetlerini sürdürecek

Güncelleme :31.03.2022

 Treyler sektörünün tek temsilcisi TREDER, dernek merkezi olarak kullanacağı yeni ofisine taşındı. Yeni ofisin açılışı için özel bir tören düzenlendi. Törene TREDER Başkanı Yalçın Şentürk ile TREDER Eski Başkanları Recep Serin ve Kaan Saltık da katıldı.  TAİD Eski Başkanı İlhami Eksin  ile TREDER üyeleri de törende hazır bulundu. 

 TREDER ofis satın alarak dernek merkezini buraya taşıdı. Kurtköy’deki yeni ofisin açılışı 30 Mart’ta yapıldı. Ofisin hizmet vermeye başlaması nedeniyle özel bir tören düzenlendi. TREDER Başkanı Yalçın Şentürk açılışta yaptığı konuşmada, “TREDER Ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek devam ettiriyoruz. Yeni ofisi satın almamız için üyelerimiz büyük özveri gösterdiler ve yaptıkları bağışlarla önemli katkı sağladılar. Meslektaşlarıma, gösterdikleri özveri ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Dernek çalışmalarımızı bir üst seviyeye çıkarmamızda yeni ofisimizin bize güç vereceğine inanıyorum. 

Sektörümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. 

 TREDER Mart ayı yönetim kurulu toplantısını da yeni yönetim merkezinde  gerçekleştirdi. Yeni ofiste gerçekleşen ilk toplantıda, sahtecilik ve kamu ile ilgili yapılan çalışmalar görüşülürken, yaşanan tedarik sorunları gündeme taşındı.

Bu haber 2066 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.