Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Anadolu Isuzu’ya Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nden “Büyük Hedeflerin Üstün Başarısı” Ödülü

Güncelleme :20.06.2022

 Anadolu Isuzu 2021 yılında sergilediği üstün üretim ve ihracat performansı ile Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından ödüllendirildi. Anadolu Isuzu OİB tarafından verilen “Büyük Hedeflerin Üstün Başarısı” ödülünün sahibi oldu. 

 Türkiye’nin ticari araç üreticisi Anadolu Isuzu, ihracat alanındaki başarılarını aldığı ödüllerle tescillemeye devam ediyor. Anadolu Isuzu son olarak Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği tarafından üretim ve ihracattaki başarılı performansı ile ödüle layık görüldü. Anadolu Isuzu, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından düzenlenen “OİB 2021 yılı İhracat Başarı Ödülleri” organizasyonunda “Büyük Hedeflerin Üstün Başarısı” ödülünün sahibi oldu. 

Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Anadolu Isuzu olarak, 2021 yılında sektörde yaşanan genel düşüş trendine karşın ihracatımızı artırdık. Çayırova’daki akıllı fabrika özelliklerine sahip modern üretim tesislerimizde terzi usulü imalat modeli ile ürettiğimiz araçları bugün 45 ülkeye ihraç ediyoruz. Dünya kentlerinin en güncel taleplerine uygun olarak geliştirip ürettiğimiz çevreci ve modern araçlar, Avrupa Birliği başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde büyük ilgi ve beğeni topluyor. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin verdiği ‘Büyük Hedeflerin Üstün Başarısı’ ödülünün sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Anadolu Isuzu olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mevcut pazarlarımızdaki varlığımızı güçlendirirken yeni pazarlara açılmaya, Türkiye’nin ihracatına ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

Anadolu Isuzu, bu yılın Nisan ayında da Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından düzenlenen OSD Başarı Ödülleri kapsamında “2021 yılında ihracatını değer bazında en fazla artıran OSD üyesi” ödülünün sahibi olmuştu.

Bu haber 1743 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.