Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

‘Marmara Yelken Kulübü – Petrol Ofisi Kupası’ renkli ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu

Güncelleme :28.07.2022

 Deniz severlerin merakla beklediği ‘Marmara Yelken Kulübü – Petrol Ofisi Kupası’ yelken yarışları, renkli ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. 12 kulüp, 158 sporcunun katıldığı zorlu yarışlarda dereceye giren 36 sporcu törenle ödüllerini aldı. Petrol Ofisi’nin sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen festival havasındaki yarışlara İstanbullular yine yoğun ilgi gösterdi. 

Marmara Yelken Kulübü ve Petrol Ofisi’nin iş birliği ile düzenlenen ‘Marmara Yelken Kulübü – Petrol Ofisi Kupası’ yelken yarışları, bu yıl da sporseverlerden büyük ilgi gördü. 64’üncü kuruluş yılını kutlayan Marmara Yelken Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği yarışlar, Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar sektörünün lideri Petrol Ofisi’nin sponsorluğunda üçüncü kez gerçekleştirildi.

İstanbullular yelken yarışlarına büyük ilgi gösterdi

Marmara Yelken Kulübü’nün ev sahipliğinde Caddebostan açıkları ve çevresindeki parkurda, 23-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenen yarışlarda ilk gün hava muhalefeti etkili oldu. Rüzgârsızlık nedeniyle ilk gün yapılmayan yarışlar, ikinci gün öğleden sonra başlayan rüzgârla birlikte renkli ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Hafta sonu Caddebostan sahiline akın eden İstanbullular festival havasında geçen yarışları ilgiyle izlediler.

158 sporcu kıyasıya mücadele etti

Bu yılki yelken yarışlarına 1’i Bulgaristan’dan olmak üzere İstanbul, Balıkesir, İzmir ve Kocaeli’nden toplam 12 kulüp katıldı. Yarışlarda, Optimist, Ilca 4 ve Ilca 6 sınıflarında 158 sporcu kıyasıya mücadele etti. Zorlu geçen yarışların sonunda 10 ayrı kategoride 36 sporcu dereceye girmeyi başardı. Başarılı sporcular, Marmara Yelken Kulübü lokalinde düzenlenen törenle ödüllerini aldı. 

Törene, Marmara Yelken Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve Petrol Ofisi yöneticilerinin yanı sıra katılımcı kulüplerin yöneticileri de katıldı.

Bu haber 1553 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.