Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Fırat Plastik Akaryakıt Kontrolünü Asis Otomasyon İle Sağlayacak

Güncelleme :15.09.2022

 Asis Otomasyon son olarak Fırat Plastik ile yaptığı iş ortaklığı sayesinde özel sektörün çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Geniş ürün portföyü, sektörün en büyük Ar-Ge merkezine sahip, yenilikçi ve inovatif ürünleri ve geniş servis ağı ile kendinden söz ettiren Asis Otomasyon son olarak Fırat Plastik ile yaptığı iş ortaklığı sayesinde özel sektörün çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

1972 yılında kurulmuş olan Fırat Plastik, Türkiye'de yıllar süren ciddi yatırımlar sonucunda sektörünün hem yurtiçi hem de ihracat lideridir.  Plastik esaslı ürünleriyle inşaat, tarım, otomotiv, medikal, beyaz eşya gibi çeşitli sektörlere yönelik üretim yapmakta olan Fırat Plastik akaryakıt kontrolünü Asis Otomasyon ürünleri ile sağlamaya başlamıştır. 

Asis Otomasyon, Fırat Plastik ile yaptığı iş ortaklığı sonucunda Petech tank otomasyonu ve Petech pompa otomasyonu ve tüm araçlarına Cyber TTS taşıt tanıma sistemi kurulumlarını başarı ile gerçekleştirmiştir. 

Son teknolojili Asis ürünleri sayesinde Fırat Plastik’in, araçlarının yakıt tüketimlerini anlık olarak takip edebilmesi ve araç filosunun kontrolü sağlanırken tank ve pompa otomasyonları ile akaryakıtlarının üzerindeki kontrolleri de maksimize edilmiştir. 

 

Bu haber 3029 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.