Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Scania, BM İklim Konferansı COP27'ye Katılıyor

Güncelleme :10.11.2022

 6-18 Kasım tarihlerinde Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde düzenlenen 27'inci Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı'na katılacak olan Scania, konferansta mevcut sürdürülebilirlik sorunlarına yönelik çözümlerini sergileyecek.

Scania, 6-18 Kasım tarihlerinde Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde düzenlenen  27'inci Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı'na (COP27) katılıyor. Afrika ülkelerindeki iklim değişikliğinin etkisine ve kıtada ihtiyaç duyulan çözümlere odaklanan konferansta Scania, sürdürülebilir ulaşım sistemine geçişin itici gücü olarak konumlandırılıyor. 

Scania'nın Elektrifikasyon stratejisi 

Scania, konferansta mevcut sürdürülebilirlik sorunlarına yönelik çözümlerini sergileyecek. Ayrıca, Scania iklim geçişinde hem elektrifikasyonun hem de biyoyakıtların önemini vurgulayacak. Scania artık hem elektriğe geçmenin hem de biyoyakıt üretimini ve kullanımını artırmanın zamanı geldiğini belirterek her ikisi de Paris Antlaşmasına ulaşmada kilit öneme sahip olduğunun bilgisini paylaşacak. 

 Ayrıca Scania, mobilite taşımacılığına yönelik genel çözümleri de vurgulayarak şehirlerde sürdürülebilir taşımacılığın geliştirilmesinde en güvenilir, yetkin ve sürdürülebilir potansiyel ortak olarak konumlandırılmayı amaçlıyor. 

 Scania, sektörde bilime dayalı karbon azaltma hedeflerini benimseyen ilk şirket olarak 2030 yılına kadar tedarik zincirinde karbonu sıfırlamayı hedefliyor. 

Bu haber 1425 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Talay Logistics Elektrikli Çekici Filosunu Habaş’ın Yerlileri İle Güçlendirdi... 03.05.2025
BOTAŞ Daire Başkanı Oğuzhan Oğuz, Uluslararası Gaz Birliği İcra Komitesi üyeliğine seçildi... 03.05.2025
Toyota Avrupa Pazarında Yüksek Satışlarıyla Parlamaya Devam Etti... 03.05.2025
Karsan’dan Ulaşımda Net Sıfır Emisyon Yol Haritası Projesi’ne Tam Destek! ... 03.05.2025
Enerji Sektörünün Kalbi Bursa’da Atacak... 03.05.2025
Kimya Sektörünün İhracatı 4 Ayda 10 Milyar Doları Aştı... 03.05.2025
Alman Enerjisine Sahip Opel Modellerinde Sıfır Faizli Finansman Olanakları!... 03.05.2025
Suriye'den Türkiye'ye enerji alanında yatırım çağrısı... 03.05.2025
EPDK, Petrol Ofisi AŞ'nin Konyaaltı’ndaki terminalinin depolama ve iletim hizmet tarifelerinde değişikliğe gitti... 03.05.2025
Bakan Bayraktar, "enerjide merkez ülke" olan bir Türkiye hedeflediklerini açıkladı... 03.05.2025
İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi... 03.05.2025
Shell'in ilk çeyrek karı % 28 düşüşle piyasa beklentilerinin üzerinde geldi... 03.05.2025
Anadolu Isuzu Suudi Arabistan pazarında... 03.05.2025
Enerji Bakanı Bayraktar, Irak, Moldova, Nijer, Suriye ve Libya enerji bakanlarıyla görüştü... 03.05.2025
Mercedes-Benz’den Mayıs ayı kampanyaları... 03.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.