Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

PETGAZ Genel Müdürlüğü’ne Cem Önce atandı

Güncelleme :18.10.2013

 Enerji sektöründeki tecrübesi ile dikkat çeken Önce, OTEKO’nun mevcut varlıklarıyla, PETGAZ tesislerinin ve iş hacminin birleşmesiyle, PETGAZ’ı yüksek kaliteli LPG’yi verimli ve güvenilir biçimde ithal etmek için en uygun şartlara sahip şirketlerden biri konumuna getirmek için mesai harcayacak.

PETGAZ A.Ş. hisselerinin, yaklaşık 3 bin çalışanıyla dikey olarak bütünleşmiş bir şirketler grubu olan OTEKO’ya devri sonrasında Genel Müdürlüğe Cem Önce getirildi. Kariyeri boyunca performans artırma, satış geliştirme, yeniden yapılandırma ve operasyonel etkinlik süreçlerinde aktif rol alan Önce, 01 Ağustos 2013 tarihinden itibaren yeni görevine başladı.

Enerji sektöründeki tecrübesi ile dikkat çeken Önce, OTEKO’nun mevcut varlıklarıyla, PETGAZ tesislerinin ve iş hacminin birleşmesiyle, PETGAZ’ı yüksek kaliteli LPG’yi verimli ve güvenilir biçimde ithal etmek için en uygun şartlara sahip şirketlerden biri konumuna getirmek için mesai harcayacak.

1989 yılında ODTÜ İktisat Bölümünden mezun olan Cem Önce, 1991 yılında profesyonel iş hayatına Mobil Oil’da başladı. Finans ve dahili kontrolörlük bölümlerindeki tecrübelerinden sonra BP ve Mobil Oil’in birleşmesiyle beraber 1996 yılında BP Dahili Kontrolörü olarak görevini sürdürdü. 1997’de BP Gaz bünyesine katılan Önce, sırasıyla Finansal Kontrolörlük, Otogaz Satış Koordinatörlüğü, Dökme & Otogaz Bölge Satış Koordinatörlüğü, Otogaz Satış Müdürlüğü, Performans Planlama & Strateji Müdürlüğü ve Pazarlama ve Satış Operasyonları Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. Çok iyi derecede İngilizce bilen Önce, PETGAZ’ı Türkiye LPG Derneğinde (TLPGDER) temsil edecek.

 

Bu haber 4015 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.