Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

PETGAZ Genel Müdürlüğü’ne Cem Önce atandı

Güncelleme :18.10.2013

 Enerji sektöründeki tecrübesi ile dikkat çeken Önce, OTEKO’nun mevcut varlıklarıyla, PETGAZ tesislerinin ve iş hacminin birleşmesiyle, PETGAZ’ı yüksek kaliteli LPG’yi verimli ve güvenilir biçimde ithal etmek için en uygun şartlara sahip şirketlerden biri konumuna getirmek için mesai harcayacak.

PETGAZ A.Ş. hisselerinin, yaklaşık 3 bin çalışanıyla dikey olarak bütünleşmiş bir şirketler grubu olan OTEKO’ya devri sonrasında Genel Müdürlüğe Cem Önce getirildi. Kariyeri boyunca performans artırma, satış geliştirme, yeniden yapılandırma ve operasyonel etkinlik süreçlerinde aktif rol alan Önce, 01 Ağustos 2013 tarihinden itibaren yeni görevine başladı.

Enerji sektöründeki tecrübesi ile dikkat çeken Önce, OTEKO’nun mevcut varlıklarıyla, PETGAZ tesislerinin ve iş hacminin birleşmesiyle, PETGAZ’ı yüksek kaliteli LPG’yi verimli ve güvenilir biçimde ithal etmek için en uygun şartlara sahip şirketlerden biri konumuna getirmek için mesai harcayacak.

1989 yılında ODTÜ İktisat Bölümünden mezun olan Cem Önce, 1991 yılında profesyonel iş hayatına Mobil Oil’da başladı. Finans ve dahili kontrolörlük bölümlerindeki tecrübelerinden sonra BP ve Mobil Oil’in birleşmesiyle beraber 1996 yılında BP Dahili Kontrolörü olarak görevini sürdürdü. 1997’de BP Gaz bünyesine katılan Önce, sırasıyla Finansal Kontrolörlük, Otogaz Satış Koordinatörlüğü, Dökme & Otogaz Bölge Satış Koordinatörlüğü, Otogaz Satış Müdürlüğü, Performans Planlama & Strateji Müdürlüğü ve Pazarlama ve Satış Operasyonları Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. Çok iyi derecede İngilizce bilen Önce, PETGAZ’ı Türkiye LPG Derneğinde (TLPGDER) temsil edecek.

 

Bu haber 4072 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.