Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Birinci seçilen IVECO eDAILY’ye ödül

Güncelleme :18.07.2023

 Neomotor Ödülleri’nde "Yılın Ticari Aracı" ödülüne IVECO eDaily layık görüldü. Grupo Editorial Prensa Ibérica tarafından yayınlanan İspanyol otomotiv dergisinin okuyucuları, en iyi ticari araçlara yönelik yeni açılan kategoride IVECO eDaily'yi birinci seçti.

Neomotor Ödülleri’nde bu yıl ilk kez verilen "Yılın Ticari Aracı" ödülü IVECO eDaily’nin oldu. Bu ödül eDaily'nin başarıyla dolu hikayesine bir yenisini daha ekledi. eDaily daha önce de 2023 "What Van?" Ödülleri’nde "One to Watch" ödülünü almıştı. 'One to Watch' olarak tanınmış ve 'Business Vans' Ödülleri'nin 'Large E Van' kategorisinde de 'Highly Commended' ödülüne yine IVECO eDaily layık görülmüştü.

Alınan yeni ödül ile ilgili konuşan IVECO Kamyon İş Birimi Pazarlama ve Ürün Yönetimi Başkanı Fabio Santiago şunları söyledi: "Bu yeni ödülün ilk sahibi olmaktan gurur duyuyoruz. IVECO eDaily'nin müşterilerine operasyonlarını karbonsuzlaştırmak için operasyonel ve finansal açıdan etkili bir çözüm sunduğunu bir kez daha doğrulamış oluyor.

Ticari araçta sektörün beklentilerini karşılayan çözüm olduğumuz için gururluyuz."

eDaily'nin modüler tasarımı, operatörlerin taşıma yükü ile kullanım menzilini dengeleyerek aracı kendi görevlerine göre uyarlamalarına imkan tanıyor. En yeni nesil tahrik sistemi ile birlikte, marka %100 elektrikli aracı için şehir içi döngüsünde 400 km'ye kadar menzil sağlayan 1, 2 veya 3 batarya takma imkanı sunuyor.

IVECO eDaily, güçlü kamyon tabanlı şasisi ve 20 metreküpe kadar kargo kapasitesi sunmasına olanak tanıyan geniş dingil mesafesi sayesinde 3,5 ton çekebilen tek elektrikli ticari araçtır. 80kW hızlı şarj kapasitesi sayesinde eDaily minübüs sadece 30 dakika içinde 100 km menzile ulaşabiliyor. Tüm elektrikli ticari araçlar arasında benzersiz olarak, her tür ekipmanı desteklemek ve kontrol etmek için arayüzler sunuyor.

Bu haber 1180 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.