Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Renault Trucks şehir içi kamyon gamında yeni tasarım ve geliştirilmiş güvenlik

Güncelleme :12.10.2023

Renault Trucks, elektrikli modellere ait özellikler de dahil olmak üzere şehir içi ve çevresindeki kullanımlara yönelik sunduğu kamyonların yeni yüzünü tanıtıyor.

Renault Trucks, elektrikli modellere ait özellikler de dahil olmak üzere şehir içi ve çevresindeki kullanımlara yönelik sunduğu kamyonların yeni yüzünü tanıtıyor. Yeni tasarım, ilhamını Renault Trucks’ın Hafif Ticari Araç (LCV) ve Ağır Hizmet serilerinden alıyor ve Renault Trucks D, D Wide, C 2.3, D Wide LEC (alçak kabin) ile Renault Trucks E-Tech D, D Wide, D Wide LEC modelleri arasında bir geçiş oluşturuyor. Bu yeniliklerin yanı sıra hem sürücülerin hem de yol kullanıcılarının güvenliğini artırmak üzere bir dizi yeni güvenlik ekipmanları da ekleniyor. 

 Dış tasarımdaki değişiklikler

 Renault Trucks'ın tasarım ekipleri, markanın Ağır Hizmet ve Hafif Ticari araçları arasında net bir görsel bağlantı oluşturmak amacıyla D & D Wide yelpazesindeki araçlarda dış tasarım değişikliği yaptı.

Full LED farlar, otomobil endüstrisinden alınan yeni C-şeklinde bir imza oluşturarak ticari araçlarla doğrudan estetik bir bağlantı kuruyor. Renault Trucks D & D Wide, ayrıca yeni üst ızgara ve ön tarafta kabartmalı "π" şekli gibi markanın Ağır Hizmet ürün gamına özgü tasarım özelliklerini de taşıyor. Radyatör ızgarasında firmaların kendi görsel kimliğini sergilemeleri için geniş bir alan da ayrılıyor.

 Renault Trucks E-Tech D, D Wide & D Wide LEC'in elektrikli versiyonlarında ızgara dahil tamamen boyalı ön kısım, belirgin bir görsel fark yaratıyor. Izgara, degrade grafik stilini vurgulayan ince bir "E-Tech" bantla gösteriş kazanıyor. Son olarak tüm araçlar, Renault Trucks’ın yeni logosunu gururla taşıyor.

Şehir ortamında güvenliği artıracak yeni özellikler

Atıkları etkili bir şekilde toplamak, ürün dağıtımlarını veya hafif inşaat işlerini yürütmek için Renault Trucks D, & D Wide, C 2.3, D Wide LEC ve Renault Trucks E-Tech D, D Wide ve D Wide LEC, çoğu zaman kamyonlar için hareket alanının giderek azaldığı yoğun nüfuslu şehir merkezlerinde faaliyet gösteriyor. Hem sürücü stresini azaltmak hem de sürücülerin, yüklerin ve diğer yol kullanıcılarının güvenliğini artırmak amacıyla Renault Trucks, şehir içi ve çevresindeki kullanımlar için ürün yelpazesini yeni güvenlik özellikleriyle donatıyor.

 Tutma kolları ve dikiz aynalarının konumu, görüş açılarını iyileştirecek şekilde ayarlanıyor ve dar sokaklarda sürüşü kolaylaştırıyor. Aracın her tarafına yerleştirilen radarlar ve kameralar, gerçek zamanlı bilgi sağlarken gerekirse sürücüyü uyararak sürüşün daha güvenli ve kolay olmasına katkıda bulunuyor. 

 Ayrıca otomatik lastik basınç kontrolü, şeritten ayrılma uyarısı, şerit takip sistemi ve hız uyarıları gibi özelliklerin dahil edilmesi, yol güvenliğini önemli ölçüde artırıyor.

 Son olarak, daha iyi görüş ve güvenli sürüş için kamyonlar yeni dikiz aynalarıyla donatılıyor. 

Bu haber 864 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Talay Logistics Elektrikli Çekici Filosunu Habaş’ın Yerlileri İle Güçlendirdi... 03.05.2025
BOTAŞ Daire Başkanı Oğuzhan Oğuz, Uluslararası Gaz Birliği İcra Komitesi üyeliğine seçildi... 03.05.2025
Toyota Avrupa Pazarında Yüksek Satışlarıyla Parlamaya Devam Etti... 03.05.2025
Karsan’dan Ulaşımda Net Sıfır Emisyon Yol Haritası Projesi’ne Tam Destek! ... 03.05.2025
Enerji Sektörünün Kalbi Bursa’da Atacak... 03.05.2025
Kimya Sektörünün İhracatı 4 Ayda 10 Milyar Doları Aştı... 03.05.2025
Alman Enerjisine Sahip Opel Modellerinde Sıfır Faizli Finansman Olanakları!... 03.05.2025
Suriye'den Türkiye'ye enerji alanında yatırım çağrısı... 03.05.2025
EPDK, Petrol Ofisi AŞ'nin Konyaaltı’ndaki terminalinin depolama ve iletim hizmet tarifelerinde değişikliğe gitti... 03.05.2025
Bakan Bayraktar, "enerjide merkez ülke" olan bir Türkiye hedeflediklerini açıkladı... 03.05.2025
İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi... 03.05.2025
Shell'in ilk çeyrek karı % 28 düşüşle piyasa beklentilerinin üzerinde geldi... 03.05.2025
Anadolu Isuzu Suudi Arabistan pazarında... 03.05.2025
Enerji Bakanı Bayraktar, Irak, Moldova, Nijer, Suriye ve Libya enerji bakanlarıyla görüştü... 03.05.2025
Mercedes-Benz’den Mayıs ayı kampanyaları... 03.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.