Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Otokar Çalışanlarından "Cumhuriyet" Yürüyüşü

Güncelleme :27.10.2023

Türkiye'nin öncü otomotiv şirketi Otokar'ın, Sakarya'daki 552 bin metrekarelik fabrikasında Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi. 3 bine yakın Otokar çalışanının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını gurur ve coşku içinde kutlama amacıyla Sakarya Arifiye'deki 552 bin metrekarelik fabrikasında tüm çalışanları ile bir araya geldi. Türkiye'nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferini kutlama amacıyla düzenlenen kortej yürüyüşü 3 bine yakın Otokar çalışanının katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Otokar çalışanları, 100 metrelik bayrak açarak Türkiye'nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferini coşkuyla kutlamak amacıyla Cumhuriyet Yürüyüşü’nü gerçekleştirdi. Korteje bando takımının yanı sıra dünyanın dört bir yanında kullanılan Türk mühendisliği ve işçiliğinin ürünü olan Otokar araçları eşlik etti. 

Bu haber 1952 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.