Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Asis Otomasyon, Batı Afrika’da Calibex Eğitimleriyle Bölgede Teknolojik Atılımı Desteklemeye Devam Ediyor

Güncelleme :14.11.2023

 Uluslararası Satış Müdürü Orkun Kılıç ve Uluslararası Proje Uzmanı Erhan Özdamar liderliğinde düzenlenen eğitimler, özellikle CalibeX hizmeti sunacak olan iş ortaklarına tank kalibrasyon teknolojisi ve Asis ürünleri hakkında detaylı bilgileri içeriyor.

Asis Otomasyon, batı Afrika’da bulunan Sierra Leone’nin başkenti Freetown'da gerçekleştirdiği CalibeX ürün eğitimleriyle, bölgedeki iş ortaklarına özel çözümler sunarak teknolojik atılımı destekliyor. Uluslararası Satış Müdürü Orkun Kılıç ve Uluslararası Proje Uzmanı Erhan Özdamar liderliğinde düzenlenen eğitimler, özellikle CalibeX hizmeti sunacak olan iş ortaklarına tank kalibrasyon teknolojisi ve Asis ürünleri hakkında detaylı bilgileri içeriyor.

Saha testleri ve ürün eğitimleri kapsamında Asis Otomasyon yetkilileri, Sierra Leone'daki CalibeX kullanıcılarına özel çözümler sunarak teknolojik bilgi paylaşımını artırmayı hedefliyor. Eğitimlerin sonunda katılımcılara, Uluslararası Proje Uzmanı Erhan Özdamar ve Uluslararası Satış Müdürü Orkun Kılıç tarafından verilen sertifikalar ile katılımcıların bu özel eğitim programını başarıyla tamamladığını belgeledi.

Asis Otomasyon'un Sierra Leone'daki bu girişimi, bölgede teknolojik bilgiye erişimi artırmayı ve Asis ürünlerinin kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlayarak, yerel iş ortaklarını güçlendirmeyi ve bölgedeki akaryakıt otomasyon teknolojilerine olan ilgiyi artırmayı hedeflemektedir. 

Bu haber 5724 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.