Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

gasgrup, Brezilya’da Dover Fueling Solutions üretim tesislerinde

Güncelleme :19.11.2023

Teknik ekibiyle birlikte toplantıda hazır bulunan gasgrup CEO'su İrfan Akdoğan şirketi temsil ederken, gasgrup'un Türkiye pazarındaki konumu, misyonu ve vizyonu hakkında kapsamlı bilgi verdi.

Geçtiğimiz günlerde, Türkiye ve MEA bölgesindeki distribütörler, ülkelerindeki pazar yapısını tartışmak ve mevcut durum, sektörün önemi ve öncelikleri hakkındaki bakış açılarını paylaşmak üzere bir araya geldi. 

Teknik ekibiyle birlikte toplantıda hazır bulunan gasgrup CEO'su İrfan Akdoğan şirketi temsil ederken, gasgrup'un Türkiye pazarındaki konumu, misyonu ve vizyonu hakkında kapsamlı bilgi verdi. Ayrıca, Dover yetkilileri, gasgrup ve diğer distribütörleri fabrikalarında tura çıkararak burada üretim hatlarının özellikleri ve diğer ilgili detaylar konusunda ayrıntılı bilgi paylaştılar.

Toplantının ana odağı, ürünlerin siparişi ve sevkiyatı etrafında şekillendi. Dover'ın Türkiye pazarına, özellikle de gasgrup ile işbirliğine büyük ilgi gösterdiği açıkça ifade edildi. Ürün yelpazeleri hakkında kapsamlı bilgiler paylaşan Dover temsilcileri, gasgrup ve diğer distribütörlere gelecekteki bazı yenilikleri de tanıttılar. Ayrıca, 2024 yılında en yeni ürünleri piyasaya sürme planlarını açıklayarak bünyelerinde meydana gelen çeşitli değişiklikleri, yenilikleri ve gelişmeleri de paylaştılar.

Bu haber 5691 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.