Haber Ekonomi


Haberler > Yenilenebilir Başlıkları

CW Enerji 13 yaşında

Güncelleme :04.12.2023

CW Enerji, güneş enerjisi sektöründe hızla büyüme yolculuğuna devam ediyor. Yenilikçi çalışmaları ile adından söz ettiren firma, 13. kuruluş yıl dönümünü kutladı. 

CW Enerji, tam 13 yıldır Türkiye için üretiyor, ülkemize ve sektöre katkı sağlamaya devam ediyor. Güneş enerjisi sektöründe hızla büyüme yolculuğuna devam eden firma, yenilikçi çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

CW Enerji kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, 3 Aralık 2010 yılından bu yana güneş enerji sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyledi. Sarvan, kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla sektördeki faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek, “Dürüst, güvenilir, ilkeli ve fikir sahibi bir kuruluş olarak tam 13 yıldır olduğu gibi bundan sonra da varlığımızı uzun süreler devam ettirebilmeyi ana misyon edinmiş durumdayız. Yıllık yaklaşık 1,8 GW güneş paneli üretim kapasitesi ile ülkemizin önde gelen firmalarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. 

Çok çalışmaya ve değer üretmeye devam edeceğiz

Kaliteden ödün vermeyen anlayışla, gelişen teknolojiye uygun, uzun süre yüksek performans ve verimlilik sağlayacak şekilde üretim yaptıklarına dikkat çeken Sarvan, şunları kaydetti: “Alanlarında uzman geniş çalışan kadromuzla ülke ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunuyoruz. Bugünlere ulaşmamızda çalışma arkadaşlarımızın büyük emekleri söz konusu. Her bir çalışma arkadaşımıza emekleri ve özverili çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ve sektörümüz için çok çalışmaya ve değer üretmeye devam edeceğiz.” 

Bu haber 3039 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.