Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

OYAK Enerji, Samaş ve Karben markalarını devralmak için izin istedi

Güncelleme :28.01.2024

OYAK Birleşik Enerji, Samaş AŞ ile Karben markasını devralmak üzere Rekabet Kurulu’ndan izin istedi.

OYAK Birleşik Enerji, Samaş AŞ’yi ve Karben markası ile Karben müşteri sözleşmelerini devralmak üzere Rekabet Kurulu’na başvurdu. 

OYAK Birleşik Enerji AŞ, Samaş Sanayi Madenleri AŞ’nin %99,98 oranındaki hissesini; SAMAŞ’a ait Karben Bentonit Endüstriyel Madencilik Kimya ArGe Nano Teknolojileri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Karben Markası’nı ve KARBEN’in müşterileri ile imzaladığı bentonit satışı konulu müşteri sözleşmelerini devralmak üzere Rekabet Kurulu’na 17 Ocak 2024 tarihinde başvuru yaptı. 

Söz konusu devir işlemlerine ilişkin bilgi, belge ya da görüş sunmak isteyenler Rekabet Kurulu’na ait web sitesi üzerinden Birleşme Devralma Başvurularına Bilgi Verme veya İtiraz Başvurusu formunu doldurarak bilgi paylaşabilecekler.

Bu haber 3485 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.