Haber Ekonomi


Haberler > Yenilenebilir Başlıkları

CW Enerji Panelleri Türkiye’nin Her Yerinde

Güncelleme :25.03.2024

CW Enerji, daha iyi ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarına devam ediyor. Edirne’de faaliyet gösteren bir firma ile anlaşma yapan CW Enerji, firmanın çatısına 1481,31 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumunu tamamladı.

 CW Enerji, Türkiye’nin dört bir yanındaki firmaların çatısına, güneş enerji santrali (GES) kurmaya devam ediyor. Edirne’de faaliyet gösteren bir firmanın çatısına 1481,31 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamlayan CW Enerji, daha iyi ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarına devam ediyor.

 Proje hakkında açıklamada bulunan CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, Türkiye'de yenilenebilir enerjiye olan talebin her geçen gün artığını söyledi. Bu dönüşümde güneş enerjisinin önemli bir yeri olduğunu ifade eden Yılmaz, “CW Enerji olarak bu dönüşüme kurulumunu tamamladığımız her bir güneş enerji santrali ile katkıda bulunuyoruz. Ülkemizin dört bir yanında CW Enerji güneş panelleri ile donatmayı sürdürüyoruz ve bu sayede ülkemizin enerji ihtiyacını karşılarken çevre dostu bir yaklaşım da sergiliyoruz. Güneş panellerimiz sayesinde firmalar karbon ayak izini azaltarak temiz bir gelecek için de atmış oluyor” dedi.

 Teknoloji odaklı çözümleri ile Türkiye'nin farklı coğrafi bölgelerinde projeler geliştirdiklerini dile getiren Yılmaz, sürdürülebilir enerji üretimine destek olduklarını kaydetti. 

 Firma elektrik ihtiyacının önemli bir miktarını güneş panelleri ile karşılayacak

 Edirne’de faaliyet gösteren bir firma ile de anlaşma yaptıklarını ve firmanın çatısını güneş panelleri ile donattıklarını belirten Yılmaz, “Firmanın çatısına 1481,31 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumunu tamamladık. Güneş enerji santrali ile firma yılda yaklaşık 123 ağacı kurtaracak ve 813.353 kg karbondioksit eşdeğeri kadar salımının önüne geçecek” diye konuştu. 

 Yılmaz, firmanın güneş enerji santrali ile elektrik ihtiyacının önemli bir miktarını güneş panelleri ile karşılayacağını da sözlerine ekledi.

Bu haber 1831 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.