Haber Ekonomi


Haberler > Yenilenebilir Başlıkları

CW Enerji ile yeşil geleceğe bir adım daha

Güncelleme :16.04.2024

CW Enerji’nin güneş panelleri Uşak’ta 8042,02 kWp gücündeki arazi GES’te yerini aldı. CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, GES projesi ile yılda yaklaşık 913 ağacın kurtarılacağını ve 6.049.368 kg karbon salımının önüne geçileceğini söyledi.

CW Enerji’nin ürettiği güneş panelleri, Uşak’ta 8042,02 kWp gücündeki arazi GES’te yerini aldı. 

CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, hem arazileri hem de çatıları güneş enerji santralleri ile donatmaya devam ettiklerini söyledi. Güneş enerjisine yatırımın oldukça önemli bir fırsat olduğunu belirten Yılmaz, “GES ile firmalar kısa sürede yatırımını karşılayabiliyor ve güneş enerji kullanımı ile elektrik maliyetlerinde epey düşüş yaşanıyor. Günümüzde teknolojik gelişmelere bağlı olarak panellerden sağlanan verimlik sürekli artıyor. Artık daha kolay ve ekonomik bir şekilde güneş enerjisinden yararlanılabiliyor. Kurulumu yapılan paneller sayesinde firmalar kendi enerji ihtiyaçlarını güneş enerjisiyle karşılayarak enerji bağımsızlığını da elde edebiliyor” dedi.

 GES projesi ile yılda yaklaşık 913 ağaç kurtarılacak

 Güneş enerjisinin uzun yıllar boyunca kullanılabilecek sonsuz bir enerji sistemi olduğunu dile getiren Yılmaz, bu enerjiden daha fazla yararlanılması adına çalışmalarına hızla devam ettiklerini kaydetti. 

 Güneş enerji santralleri ile temiz ve sürdürülebilir çevreye katkı sağlamaya devam ettiklerini belirten Yılmaz, “Bir firma için Uşak’ta yer alan bir arazi üzerine 8042,02 kWp kapasiteli güneş enerjisi santrali kurulumunu tamamladık. Güneş panellerimiz sayesinde firma yılda yaklaşık 6.049.368 kg karbon salımının önüne geçecek ve 913 ağacın kurtarılmasını sağlayacak” diye konuştu. 

 Yılmaz, CW Enerji olarak sürekli kendilerini geliştirmeye ve kurulumunu tamamladıkları her bir GES ile daha iyi bir dünyaya katkı sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Bu haber 1951 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.