Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Uludağ Elektrik’ten çocuklara anlamlı 23 Nisan kutlaması

Güncelleme :23.04.2024

Gerçekleştirdiği çalışmalarla geleceğe katkıda bulunan Uludağ Elektrik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı öğrencilerle kutladı. 23 Nisan’a yönelik enerji tasarrufu ve verimlilik odaklı resimleri okul duvarlarında sergilenen çocuklar, Gölge Oyunu etkinliğinde de doyasıya eğlendi.

Türkiye'nin lokomotif bölgesi olan Marmara Bölgesi'nde Bursa başta olmak üzere Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da 5 milyonun üzerinde nüfusa hizmet verirken sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Uludağ Elektrik, 23 Nisan’ı Bursa Gemlik Atatürk İlkokulu’nda çocuklarla kutladı. Etkinlik öncesi 23 Nisan’a yönelik enerji tasarrufu ve verimliliği odaklı resimler yapan çocukların resimleri okul girişinde sergilenirken Uludağ Elektrik tarafından hazırlanan tasarruf ve elektrik güvenliğine yönelik afişler de okul duvarlarına asıldı. Karagöz Gölge Oyunu ile çocuklar doyasıya eğlenirken aynı zamanda oyun sırasında çocuklara kullanılmayan elektrikli ev aletlerinin fişten çekilmesi, kullanılmayan lambaların açık bırakılmaması, açıkta duran kablolara dokunulmaması gibi hem tasarruf hem de elektrik güvenliği üzerine bilgiler verildi. Etkinlik sonrasında Uludağ Elektrik tarafından çocuklara bayram hediyesi olarak enerji temalı kitaplar dağıtıldı.

Çocuklar hem bilgilendi hem eğlendi

Uludağ Elektrik tarafından Gemlik Atatürk İlkokulu’nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği eğlenceli anlara sahne oldu. Çocuklar gerçekleştirilen etkinliklerde bir yandan eğlenirken diğer taraftan tasarruf ve elektrik güvenliği üzerine önemli bilgileri öğrenme fırsatı buldu. Etkinliğe katılarak çocukların eğlenceli anlarına şahitlik eden Uludağ Elektrik Genel Müdürü Remezan Arslan, “Uludağ Elektrik olarak bölgemizde 5 milyonun üzerinde nüfusa hizmet veriyoruz. Dünyamızın geleceği olan çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Onlarla bir araya gelmek, onlara gölge oyunuyla beraber enerji verimliliğini, enerji güvenliğini anlatabilmek bizim için kıymetli. Bu kapsamda 23 Nisan’da çocuklarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın yapmış olduğu tasarruf temalı resimleri Gemlik Bölge Müdürlüğümüzde sergileyerek daha da görünür kılıp, bu konuya dikkat çekmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Şirketin düzenlemiş olduğu etkinliğe ise Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Mehmet Bayrak ve Uludağ Elektrik yöneticileri katıldı. 

Bu haber 2695 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.