Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

PO/Marine Uluslararası Sürdürülebilirlik ve Karbon Sertifikasyonu aldı

Güncelleme :08.05.2024

Petrol Ofisi Grubu Denizcilik Kıdemli Müdürü Aydın Yıldız: "PO/Marine olarak sürdürülebilirlik yaklaşımımızla denizlerdeki güçlü altyapımızı geliştirmek ve liderliğimizi daha da sağlamlaştırmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi

Petrol Ofisi (PO)/Marine, Uluslararası Sürdürülebilirlik ve Karbon Sertifikasyonu'nu (ISCC) almaya hak kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, PO/Marine, sertifikasyonu, biyoyakıt ve diğer yenilenebilir ham maddelerin tedariki sürecinde uyguladığı sürdürebilirlik standartlarıyla aldı.

Sertifikasyon, üretimin çevresel, sosyal ve etik yönlerini kapsayan bir dizi sürdürülebilirlik kriteri ve gerekliliğine dayanıyor. Şirketlerin sürdürülebilirlik ve sorumlu üretime olan bağlılıklarını göstermeleri için yollar sağlayan sertifikasyon, Avrupa'da da tanınıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Grubu Denizcilik Kıdemli Müdürü Aydın Yıldız, Türkiye'de denizcilik sektörüne transit, denizcilik alanında adımlar atıp pazar paylarını büyütmeye devam ettiklerini belirterek, 'Bunu yaparken sürdürülebilirlik politikamızdan taviz vermeden net sıfır hedefimize ulaşmaya yardımcı olacak her türlü çalışmayı gerçekleştiriyoruz.

Çevreye duyarlılığımızın ve denizcilik sektörü üzerinde olumlu etki yaratmaya yönelik çabalarımızın teyidi olan bu sertifika da denizcilik sektöründe sürdürülebilir ve net sıfır geleceğe yatırımlarımızın karşılığı niteliğindedir. PO/Marine olarak sürdürülebilirlik yaklaşımımızla denizlerdeki güçlü altyapımızı geliştirmek ve liderliğimizi daha da sağlamlaştırmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Bu haber 1133 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.