Haber Ekonomi


Haberler > Yenilenebilir Başlıkları

Astor Enerji Okul Yenileme Projesi Gerçekleştirdi

Güncelleme :07.06.2024

Astor Enerji, farkındalık yaratarak toplumsal fayda sağlama kapsamında sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Şirket eğitime olan duyarlılığını Haymana'da bulunan Kutluhan İlkokulu’na gerçekleştirdiği anlamlı ziyareti ve destekleriyle gösterdi. Öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarına destek olan şirket, okulu yeniden boyayarak bahçesini düzenledi. Okula bilgisayar, yazıcı ve projeksiyon gibi ekipmanlar tedarik eden Astor Enerji A.Ş, okulu tamamen yenileyerek öğrencilere daha konforlu bir eğitim alanı sundu.  Bu çalışma ile birlikte Astor Enerji A.Ş. farklı alanlarda sosyal sorumluluk projelerine devam etmeyi hedefliyor. 

 Yenileme çalışmasının açılışı Astor Enerji A.Ş. çalışanları, Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri ile birlikte gerçekleştirildi. Toplumun geleceğini şekillendiren gençlerin eğitim alanlarının düzenli olmasını önemseyen ve desteklerini sürdüren Astor Enerji A.Ş, eylül ayında okula tekrar ziyaret gerçekleştireceklerini vurguladı. 

 KÜÇÜK BİR KATKI BÜYÜK BİR UMUT OLABİLİR 

Astor Enerji A.Ş. CFO’ su Olcay Doğan, okullarda bu tür projelerin devamlılığını sağlamayı hedeflediklerini belirterek “Öğrenciler bizim için çok kıymetli, onlar bizim geleceğimiz. Toplumun geleceğini şekillendiren gençlerin ve çocukların eğitimine katkıda bulunmak bizler için oldukça önemli. Kutluhan İlkokulu ile yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerin, öğretmenlerin ve okul çalışanlarının yüzündeki mutluluk tarif edilemezdi. Farklı alanlardaki sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam edeceğiz, unutmayalım ki her küçük katkı, bir öğrencinin hayatını olumlu yönde değiştirebilir ve bir umut olabilir” ifadelerini kullandı. 

Bu haber 966 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.