Haber Ekonomi


Haberler > Yenilenebilir Başlıkları

CW Enerji’den Amerika Kıtası’nda 2 fuar birden

Güncelleme :19.08.2024

CW Enerji, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında düzenlenen fuarlarda yer almaya devam ediyor. Firma, 21-22 Ağustos tarihleri arasında Miami’de düzenlenecek olan The Energy Expo ile 27-29 Ağustos tarihleri arasında Brezilya’da gerçekleştirilecek olan Inter Solar South America’da yerini alarak, son teknoloji ile geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.

CW Enerji, ülkemizde ve dünyanın çeşitli yerlerinde birbiri ardına düzenlenen fuarlarda boy göstermeye devam ediyor.

Firma, ilk olarak 21-22 Ağustos 2024 tarihleri arasında Miami Macc Convention Center’de düzenlenecek olan The Energy Expo da yerini alacak ve ardından 27-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında da Brezilya Expo Center Norte Sao Paulo’da gerçekleştirilecek olan Inter Solar South America’ya katılım sağlayacak.

Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, sektörleri ile ilgili hemen her etkinlikte aktif olarak yer almaya devam ettiklerini söyledi. Sarvan, Türkiye’de ve dünyanın çeşitli yerlerinde birbiri ardına düzenlenen fuarlarda geliştirdikleri ürünlerini sergilediklerini ifade ederek, “Bu çerçevede ağustos ayı içerisinde Amerika Birleşik Devletleri ve Brezilya’da iki ayrı fuara katılım sağlayacağız. 21-22 Ağustos tarihleri arasında ABD’nin Miami şehrinde Macc Convention Center’de düzenlenecek olan The Energy Expo’da 237 nolu stantta yerimizi alacağız. Bu fuarın ardından 27-29 Ağustos tarihleri arasında da Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde Expo Center Norte’de gerçekleştirilecek Inter Solar South America’da G4-149 nolu stantta olacağız” dedi.

Yerli ve milli olan güneş panellerimizi sergileyeceğiz

Fuar hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Sarvan, uzman ekip arkadaşları ile birlikte ziyaretçilerine ürünlerini detaylı bir şekilde anlatacaklarını kaydetti.

Fuarlarda dünyanın birçok ülkesinden gelen ziyaretçilerle bir araya geleceklerini belirten Sarvan, “Fuarlarda yerli ve milli olan güneş panellerimizi sergileyeceğiz. CW Enerji olarak, Türkiye’de üretilen ürünlerin dünya pazarında yer alabileceğini göstereceğiz. Fuarlar aracılığıyla küresel ölçekte bağlantılar kurma ve yeni pazarlar oluşturma hedefindeyiz” diye konuştu. Sarvan, tüm ziyaretçileri stantlarına davet etti.

Bu haber 2186 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.