Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Euro Point filosu, artık yüzde 100 Renault Trucks

Güncelleme :26.08.2024

Aktaş Şirketler Grubu, Renault Trucks T520 çekicilerden memnuniyetleri doğrultusunda en genç şirketleri Euro Point – Flay Lojistik’in filosunu da tamamen yeniledi. 

Mersin merkezli Aktaş Şirketler Grubu’nun en yeni üyesi Euro Point Lojistik, 2021 yılında kuruldu. Euro Point, genç filo hedefi doğrultusunda yeni alımını gerçekleştirdiği 31 adet Renault Trucks T 520 çekici ile tüm araç parkını yeniledi. Teslim aldıkları otuz birinci araçları ise üstün donanımı ve turuncu rengi ile Türkiye’de tek. 

 Başta Hollanda, Almanya ve İngiltere olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine yaş meyve-sebze ve deniz ürünleri lojistiği gerçekleştiren Euro Point, yeni alımlarıyla yüzde 100 Renault Trucks araçlardan oluşan filosu ile yola devam edecek. Aktaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Euro Point Lojistik Kurucusu Celal Aktaş ve Genel Müdürü Sercan Aktaş’ın katıldığı törende çekiciler, Renault Trucks Türkiye Ticari Direktörü Özgür Fırat, Filo Müşterilerinden Sorumlu Ülke Müdürü Cihat Kayan, Bölge Müdürü Can Satır, Erman Ticari Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Genel Müdürü Ahmet Gözü ve Satış Müdürü Can Ariş tarafından teslim edildi. 

 Celal Aktaş açıklamasında; “Diğer grup şirketlerimiz için de son altı aydır Renault Trucks T520 çekici alımları yaptık. Memnuniyetimiz doğrultusunda ise daha önce filosunda hiç Renault Trucks çekici bulunmayan Euro Point Lojistik araç parkının tamamını yeniledik. Başta performansı, yakıt tasarrufu ve verimliliği olmak üzere Renault Trucks T520 araçların yeni kabin konforu da sürücülerimiz tarafından takdir ediliyor” şeklinde belirtti. 

Yakıtın bir litresi bile kıymetli 

Karayolu taşımacılığında yakıtın bir litresinin bile çok kıymetli olduğunu belirten Celal Aktaş; “Renault Trucks çekici alımımızda kararımız etkileyen en önemli konulardan biri yakıt tasarrufu oldu. Euro Point operasyonlarında araçlarımız yıllık 180-200 bin km yol kat ediyor. Diğer grup şirketlerimizdeki Renault Trucks T520 çekicilerinden aldığımız sonuçlara dayanarak yılda tek araç başına 3.600 litre yakıt tasarrufu sağlayabileceğimizi ön görüyoruz. Bu da toplam filomuzu göz önünde bulundurduğumuzda kayda değer bir yakıt tasarrufu sağlayabileceğimiz anlamına geliyor” diye açıkladı. 

 RTFS ile araç alımı, bakım sözleşmeleri ile de operasyonlarımız çok kolay 

 Euro Point Lojistik, yeni araç alımlarında Renault Trucks Finansal Hizmetler’in (RTFS) avantajlı finansman paketlerini değerlendirdi. Satış sonrası hizmetlerini Renault Trucks Mersin bayisi Erman Ticari Araçlar ile yönetecek olan Euro Point, Reference Bakım Onarım Sözleşmesi’ni kullanacak. Bu sözleşme ile her bir müşteri ve her bir araç için ayrı ayrı oluşturulan Kişiselleştirilmiş Bakım Programı sayesinde, araçlar için en uygun bakım programı belirleniyor. Böylece aracın hizmet dışı kalma frekansı ve maliyetleri azalıyor, idari takip kolaylaşıyor ve aracın kullanım süresi azami seviyeye çıkıyor. Ayrıca her işlem sırasında araçta bulunan sistematik kontroller sayesinde ortaya çıkma ihtimali olan arızalar için önleyici bakımlar yapılıyor. 

 Erman Ticari Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, teslimatta yaptığı açıklamada; “Aktaş Şirketler Grubu, Renault Trucks’ın sunduğu tüm ürün ve hizmetlerden en iyi şekilde faydalanıyor. Renault Trucks’ın en güçlü ve donanımlı çekicilerini tercih ediyor. Bizler de araçların ilk günkü performanslarıyla yola devam etmeleri için tüm özeni gösteriyoruz. Şimdi de grup şirketlerinden Euro Point Lojistik, Renault Trucks filosuna sahip oldu. Filonun tamamının tek markalı olması hem şirket hem de bizler için büyük bir operasyonel kolaylık sağlıyor” dedi. 

Bu haber 1584 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.