Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Temsa Motorlu Araçlar ve i-charging iş birliği

Güncelleme :04.11.2024

Temsa Motorlu Araçlar, Avrupa’nın önde gelen elektrikli araç şarj ekipmanı üreticilerinden olan i-charging ile iş birliğine imza attı. İş birliği neticesinde blueberry isimli elektrikli araç şarj istasyonlarının Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerdeki satış dağıtım hakları Temsa Motorlu Araçlar’ın oldu. 

Sabancı Holding’e bağlı bir şirket olarak faaliyet gösteren Temsa Motorlu Araçlar, i-charging ile bir sözleşmeye imza atarak blueberry elektrikli araç şarj istasyonlarının Türkiye distribütörlük haklarını aldı. Distribütörlük anlaşması gereği Temsa Motorlu Araçlar, blueberry şarj istasyonlarının satış, kurulum ve satış sonrası operasyonlarını üstlenecek. Müşterinin ihtiyacına yönelik kurulumun da dahil olduğu çözüm opsiyonları sunacak olan şirket, hızlı şarj cihazlarının satışını gerçekleştirecek. 

“Mobilite pazarının elektrikliye dönüşümüne blueberry şarj istasyonları ile katkıda bulunacağız”

Gerçekleştirilen iş birliğiyle ilgili Temsa Motorlu Araçlar Genel Müdürü Ilgaz Korkmaz şu açıklamalarda bulundu: “Temsa Motorlu Araçlar olarak enerji, elektrikli araç ve mobilite endüstrilerindeki değişimler doğrultusunda sahip olduğumuz yenilikçi kimliğimizi yeni iş birlikleriyle geliştiriyoruz. Bu kapsamda elektrikli araç şarj ekipmanları alanında, Portekiz merkezli i-charging ile iş birliğine imza attığımız için mutluluk duyuyoruz. İş birliğimiz neticesinde i-charging’in blueberry elektrikli araç şarj istasyonlarının satış, kurulum ve satış sonrası operasyonlarını üstleneceğiz. 

 

Bu haber 2902 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.