Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

Yaşar Arslan, Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı

Güncelleme :07.11.2024

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan, Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan, Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, enerji sektöründe global bir güç olma vizyonu ve sürdürülebilir yüksek büyüme stratejisiyle ilerleyen Kazancı Holding, kurumsal yapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, kasım itibarıyla Kazancı Holding AŞ Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Açıklamada, söz konusu atamanın, enerji sektöründeki uzun vadeli hedefler ve yenilikçi yatırım planları doğrultusunda gerçekleştiği belirtildi.

Sektörde uzun yıllara dayanan deneyime ve stratejik bilgi birikimine sahip Arslan, yeni göreviyle holdingin '2030 Global Strateji' hedeflerine önemli ölçüde katkı sağlayacak.

Arslan, yeni görevinin yanı sıra Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji Fakültesi mezunu Arslan, çeşitli şirketlerdeki görevlerinin ardından, İGDAŞ İstanbul Doğal Gaz Projesi'nde beş yıl çeşitli yönetim kademelerinde görev aldı.

Arslan, 2004'te Aksa Doğalgaz'a Genel Koordinatör ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak katıldıktan sonra, 2010'da Aksa Doğalgaz Dağıtım ve Ticaret Grup Başkanlığı'na atandı.

Kazancı Holding bünyesinde faaliyet gösteren doğal gaz dağıtım ve doğal gaz toptan alanındaki 21 şirketin yönetim kurulu başkanı olarak görevini sürdüren Arslan, Kasım 2024 itibarıyla Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) kurucuları arasında yer alıp başkanlık görevini üstlenen Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Doğal Gaz Meclisi Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyor.

Bu haber 4500 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.