Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

TotalEnergies satış ve pazarlama ağını genişletmeye devam ediyor

Güncelleme :14.01.2025

İmzalanan distribütörlük anlaşması ile TotalEnergies madeni yağlarının Antalya bölgesindeki satış ve dağıtımı Şimşek A.Ş. tarafından gerçekleştirecek.

 Türkiye’de 30 yılı aşkın bir süredir madeni yağ üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, Şimşek A.Ş. ile yaptığı distribütörlük anlaşması ile satış ve pazarlama ağını daha da güçlendiriyor.

Varılan anlaşma kapsamında TotalEnergies ve ELF madeni yağlarının Antalya, Burdur ve Isparta il ve ilçelerindeki satış ve dağıtımı Şimşek A.Ş. tarafından gerçekleştirecek.

TotalEnergies Ticari Direktörü Mehmet Murat Selçuk, bu anlaşma ile en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan ürünlerini daha fazla kullanıcıya ulaştırma hedeflerini daha ileriye taşıdıklarını ifade ederek, “Bu iş birliğinin her iki tarafa da değer katacağına, hem müşteri sayımızı hem de müşteri memnuniyetimizi artıracağına inanıyoruz. Kaliteli, güvenilir ve üstün performanslı ürünlerimizi sektördeki paydaşlarımıza sunmak ve yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz bu iş birliğinin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

1960’lı yıllardan beri faaliyetlerine devam eden Şimşek A.Ş., 25.000 m²'lik depolama alanları, 250’nin üzerinde öz mal araç filosu ve 350 civarı çalışanı ile saygın markaların ürünlerini tüketicilerle buluşturmak için 12.000'in üzerinde noktaya satış, dağıtım ve pazarlama hizmeti sağlıyor.

2024 yılında otomotiv sektörüne giriş yapan şirket, TotalEnergies ve ELF Madeni Yağları distribütörlüğü ile bu sektördeki varlığını daha da güçlendirdi.

Bu haber 9619 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Akkuyu NGS’nin 1. Güç Ünitesi’nde Yükseltici Transformatörlerin Kurulumu Tamamlandı... 03.02.2026
Otokoç Otomotiv’e IFC’den İlk Yatırım: 150 Milyon Dolar ... 03.02.2026
Brent petrolün varili 65,78 dolardan işlem görüyor... 03.02.2026
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı yıla hızlı başladı... 03.02.2026
Sepaş Enerji’de müşteri memnuniyeti 3 yılda 19 puan arttı... 03.02.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.