Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

Goodyear Türkiye'ye Yeni Genel Müdür

Güncelleme :03.03.2025

25 yıldır Goodyear'da farklı ülkelerde başarılı işlere imza atan Octavian Velcan, Goodyear Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

 25 yılı aşkın süredir Goodyear ailesinde görev yapan ve Goodyear bünyesinde EMEA bölgesinde çeşitli liderlik rolleri üstlenmiş olan Velcan, lastik sektöründeki derin bilgi birikimi ve yönetim tecrübesiyle dikkat çekiyor.

Velcan, Goodyear'a ilk olarak Romanya'da Ülke Müdürü olarak katılmış ve burada şirketin başarılı bir şekilde yapılandırılmasını sağlamıştır. Ardından, 2008 yılında MEA (Orta Doğu ve Afrika) Genel Müdürü olarak atanmış ve dört yıl boyunca bu bölgedeki operasyonları yönetmiştir. 2012 yılında Brüksel merkezli olarak OTR iş koluna Genel Müdür olarak liderlik etmeye başlayan Velcan, 2021 yılında Havacılık iş kolunun da sorumluluğunu üstlenmiştir. 

Octavian Velcan, “Müşterilerimiz, Türkiye'deki işimizin merkezinde yer alıyor. Goodyear'ın Türkiye'deki 60 yılı aşkın başarılı mirasını temel alarak, iş ortaklıklarımızla işbirliğimizi daha da geliştirmek için sabırsızlanıyorum. Güvenilir bir mobilite ortağı olarak, müşterilerimize özel çözümler ve sürüş topluluğuna ödüllü lastikler sunmaya, Goodyear'ın yenilikçi ürün ve hizmetlerini Türkiye pazarına getirmeye devam edeceğiz. Ekibimizle birlikte müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için daha fazla değer yaratmak adına büyük bir kararlılıkla çalışacağız” dedi.

Bu haber 3201 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Talay Logistics Elektrikli Çekici Filosunu Habaş’ın Yerlileri İle Güçlendirdi... 03.05.2025
Shell'in ilk çeyrek karı yüzde 28 düşüşle piyasa beklentilerinin üzerinde geldi... 03.05.2025
Toyota Avrupa Pazarında Yüksek Satışlarıyla Parlamaya Devam Etti... 03.05.2025
Karsan’dan Ulaşımda Net Sıfır Emisyon Yol Haritası Projesi’ne Tam Destek! ... 03.05.2025
Enerji Sektörünün Kalbi Bursa’da Atacak... 03.05.2025
Kimya Sektörünün İhracatı 4 Ayda 10 Milyar Doları Aştı... 03.05.2025
Alman Enerjisine Sahip Opel Modellerinde Sıfır Faizli Finansman Olanakları!... 03.05.2025
EPDK, Petrol Ofisi AŞ'nin Konyaaltı’ndaki terminalinin depolama ve iletim hizmet tarifelerinde değişikliğe gitti... 03.05.2025
Bakan Bayraktar, "enerjide merkez ülke" olan bir Türkiye hedeflediklerini açıkladı... 03.05.2025
Suriye'den Türkiye'ye enerji alanında yatırım çağrısı... 03.05.2025
İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi... 03.05.2025
Anadolu Isuzu Suudi Arabistan pazarında... 03.05.2025
Enerji Bakanı Bayraktar, Irak, Moldova, Nijer, Suriye ve Libya enerji bakanlarıyla görüştü... 03.05.2025
Mercedes-Benz’den Mayıs ayı kampanyaları... 03.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.