Haber Ekonomi


Haberler > Yenilenebilir Başlıkları

WindEurope 2025 rüzgar enerjisi etkinliği yarın Kopenhag'da başlıyor

Güncelleme :07.04.2025

 Dünyanın en prestijli rüzgar enerjisi etkinliklerinden WindEurope 2025 (WindEurope 2025 Annual Event) yarın başlayacak.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da 8-10 Nisan tarihlerinde düzenlenecek etkinlik kapsamında 550'den fazla firma en yeni ürün ve hizmetlerini sergileyecek, 70'in üzerinde oturum düzenlenecek ve 350'den fazla konuşmacı sektördeki gelişmeleri ele alacak.

Rüzgar enerjisi sektörünün global liderlerini bir araya getiren WindEurope 2025'in 15 binden fazla katılımcıya ev sahipliği yapması bekleniyor.

Etkinlik boyunca rüzgar enerjisindeki son gelişmeler, iklim politikalarında rüzgar enerjisinin rolü, deniz üstü ve karasal rüzgar enerjisinde yeni teknolojiler ve ülkelere ait veriler katılımcılarla paylaşılacak.

TÜREB, Türkiye'nin rüzgar potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtacak

WindEurope 2028'e adaylığını açıklayan Türkiye, etkinlik kapsamında Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) ve beraberindeki heyetle önemli temaslar gerçekleştirecek.

TÜREB Başkanı İbrahim Erden, 9 Nisan'da "Türkiye Rüzgarında Yeni Dalga: Büyüme, Yatırım ve Küresel Rekabet" oturumuna moderatörlük yapacak.

TÜREB, etkinlikte Türkiye'nin rüzgar enerjisi potansiyelini daha geniş bir kitleye tanıtmayı hedefliyor.

Bu haber 356 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
STAR Rafineri ve SOCAR Petrol Ticaret 2024 yılında da “İhracatın Yıldızı” oldu... 23.05.2025
Mobil Oil Türk A.Ş Bayramda Yola Çıkacaklara Ücretsiz 10 Nokta Kontrolü Fırsatı Sunuyor! ... 23.05.2025
Shell&Turcas, Madeni Yağ İhracatında Zirvedeki Yerini Korudu... 23.05.2025
Dicle Elektrik Enerji Altyapısını Geleceğe Taşıyor... 23.05.2025
Elektrikli Araç Şarj Altyapılarında Verimlilik Arttırılmalı!... 23.05.2025
Kâmil Koç ve Man’dan Güçlü İş Birliği Ziyareti... 23.05.2025
OPET; UTTS Çözüm Ortağı olarak ilk’lerine, ‘tek’lerine ve ‘en’lerine devam ediyor... 23.05.2025
STAR Rafineri ve Petkim, Ege’nin En Büyük Sanayi Kuruluşları Arasında İlk Üçte... 23.05.2025
Türkiye'nin akaryakıt devinin sahibi gözaltına alındı... 23.05.2025
DHL eCommerce’ün reklam filmleri yayında ... 23.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.