Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Kâmil Koç Iğdır ve Kağızman’dan seferlere başladı

Güncelleme :10.04.2025

 Bir asra yaklaşan tecrübesiyle Türk halkının ilk tercihi olan Kâmil Koç, seyahat ağını yeni duraklarla genişletmeye devam ediyor. Global iş ortağı Flix ile birlikte 100. yılına güçlü adımlarla ilerleyen firma, Nisan ayı itibariyle eşsiz hizmet kalitesiyle Serhat şehirleri Iğdır ve Kars’ın Kağızman ilçesine hizmet vermeye başladı. 

Türkiye’nin en çok tercih edilen seyahat firması Kâmil Koç, yeni güç birlikleriyle seyahat ağını genişletmeyi sürdürüyor. Global iş ortağı Flix’ten aldığı güç ile konforlu seyahati Türkiye’nin her yerinde ulaşılabilir kılmayı hedefleyen Kâmil Koç, hizmet kalitesini bu kez Serhat şehirleri Iğdır ve Kars’ın Kağızman ilçesine taşıyor. Firma, Nisan ayı itibariyle her iki noktadan kalkışlı seferleriyle yolcularını; Erzurum, Erzincan ve Sivas güzergâhından Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz’e ulaştırıyor. 

“Kâmil Koç’un örnek ve öncü hizmet anlayışıyla artık Iğdır ve Kağızman’dayız”

Kâmil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz, güç birliklerine yeni bir halka daha eklediklerini belirterek şunları söyledi:

“Yeni yatırımlarla 100. yılımıza güçlü adımlarla ilerliyoruz. Amacımız, hizmet kalitemizi ülkemizin her köşesine taşıyarak konforlu seyahati tüm insanlarımız için ulaşılabilir kılmak. Bu hedef doğrultusunda bu kez de Serhat şehirlerimiz Iğdır ve Kars’ın Kağızman ilçesindeyiz. Yeni seferlerimiz sayesinde Türkiye’nin en doğusunda tarih ve doğal güzellikleriyle öne çıkmış bu güzel şehirlerimizi ülkemizin batısına, kuzeyine ve güneyine bağlamış olacağız. Kâmil Koç olarak 99 yıldır yol arkadaşlarımıza en iyi hizmeti sunma gayretiyle çalışıyoruz. Yolcularımızın memnuniyetini odak alan hizmet anlayışımız sayesinde bugün ülkemizin en çok tercih edilen seyahat firmasıyız. Yeni dönemde de yine dijitalleşme ve müşteri memnuniyetinden yeni iş birliklerine kadar farklı alanlarda güçlü projelerimizle insanlarımızın hizmetinde olacağız.”

Bu haber 750 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.