Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

TotalEnergies İstasyonları, yeni reklam filminde Bi’Güzel markasını ekranlara taşıyor

Güncelleme :30.04.2025

Bi’Güzel markası ile akaryakıt dışı servisler alanında fark yaratan ürün ve hizmetler sunan TotalEnergies İstasyonları, her yaş grubundan misafirlerinin Bi’Güzel ürünlerine duyduğu sevgiyi; neşeli, samimi ve enerji dolu bir reklam filmi ile izleyicilere aktarıyor.

Akaryakıt sektöründe yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkan TotalEnergies İstasyonları, Bi’Güzel markası ile 2021 yılından beri akaryakıt dışı servisler alanında fark yaratan ürün ve hizmetler sunuyor. 70’ten fazla ürünle gıda ve içecek alanında faaliyet gösteren Bi’Güzel ile her geçen gün başarı çıtasını yukarı taşıyan TotalEnergies İstasyonları, “Enerjinizi Bi’Güzel Yenileyin” sloganı ile hazırladığı reklam filminde, yenilikçi ürün ve hizmetlerini ekranlara taşıyor.

 “Yediden yetmişe herkes TotalEnergies İstasyonları'nda neden acaba?' sorusu ile başlayan reklam filminde, söz konusu ilginin sebebinin; Bi’Güzel markasının her yaş grubu ve damak tadına hitap eden, lezzetli, doyurucu ve iştah açıcı menüleri olduğu vurgulanıyor.

 Bi’güzel kahve markası, glutensiz sandviç, teneke soğuk kahve ve hamburger gibi sektörde fark yaratan ürünlerin öne çıkarıldığı reklam filminde, Bi’Güzel’in ürün çeşitliliği, kaliteli hizmet anlayışı ve tüketici dostu yaklaşımı eğlenceli, esprili ve samimi bir dil ile anlatılıyor. Kahve makinesinden kahve alırken, araç yanında ürün tüketilirken, ürün seçimi yaparken ve oturma alanlarında keyifli ve eğlenceli vakit geçiren insanların ekranlara taşındığı reklam filminde, TotalEnergies İstasyonları’nın yalnızca bir akaryakıt istasyonu olmadığı, misafirlerine rahatça vakit geçirebilecekleri bir yaşam alanı sunduğu vurgulanıyor.

Reklam künyesi:

Reklamveren: TotalEnergies İstasyonları Türkiye

Reklamveren yetkilisi: Mert Kokulu, Aslı Gündoğdu, Minel Acarer, Serkan Çalışkan, Bora Olmuş

Reklam ajansı: FCB ARTGROUP

CEO: Ateş Çavdar

Genel müdür: Erhan Adsan

Kreatif direktör: Cem Önder Yaşar

Kreatif ekip: Berkay Bozyel, Erdinç Erdoğan, Elif Açıkgöz, Nisa Arslan, Nazik Yıldırım, Salih Bozcu, Gülce Geyik, Sultan Yardım, Hakan Mangaloğlu

Marka grup direktörü: S. Burcu Önder

Marka ekibi: Canberk Çarkçı, İrem Arslan, Ceyda Büyükkibar

Strateji ekibi: Furkan Kartal, Tuğba Çağlayan, Gaye Elmalı

Dijital ekip: Şinasi Furkan Avcı, İlayda Ateş, Aslı Aydemir, Defne S. Lütfüoğlu Aksoy

Prodüksiyon şirketi: Yapar Film

Yönetmen: Sedat Dündar & Umut Dizdar

Yapımcı: Mert Turan, Neslihan Altıntaş, Orçun Aslan, Harun Mert Çevik

Müzik: Cenk Çelebi

Post prodüksiyon: Sinefekt

Dublaj: Arkın Çelik

Dublaj stüdyosu: Melodika

Bu haber 913 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.