Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Yapımar Madencilik, nakliye hizmetini Volvo’ya emanet ediyor

Güncelleme :20.03.2014

Nakliyat alanında da faaliyet gösteren Yapımar Madencilik, 1 adet Volvo FH 500 4X2 Hp çekici satın aldı. Bu alımla birlikte araç ve Volvo çekici sayısını 2‘ye yükselten Yapımar Madencilik, araç alımlarında önceliklerinin her zaman Volvo Kamyon olduğunun altını çizdi.

 İstanbul merkezli ve nakliye hizmeti de veren Yapımar Madencilik, 1 adet FH 500 Hp 4X2 çekici satın aldı. 6 ay önce ilk çekicisini Volvo marka tercih eden Yapımar Madencilik,  bu alımla genç filosundaki araç sayısını ikiye yükseltti. Türkiye genelinde restorasyonu yapılan tarihi eserlerin nakliye hizmetini gerçekleştiren firma İstanbul, Eskişehir, Çorum, Bursa, Yenişehir, Ankara hatlarında çalışmaktadır.

 Gerçekleştirilen teslimat törenine Yapımar Madencilik adına firma ortakları Şenol Çubukçu ve Ahmet Hatkaoğlu hazır bulundu. Yakıt tüketiminde önemli oranda tasarruf, prestij algısı, yaptıkları işin yoğunluğu ve ağırlığı nedeniyle sağlamlığa önem vermelerinin Volvo’yu tercih etmelerinde öne çıktığını belirten Şenol Çubukçu, “Volvo’ya yaptığımız yatırım bize kazanç olarak geri döndü. Ayrıca servis hizmetinin zamanında ve tam olarak sağlanması ile tek markalı araç parkına sahip olma hedefimiz doğrultusunda Volvo ile çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

 Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Satış Temsilcisi Gökhan Hıraca ise, “Yapımar Madencilik, ilk aracını 6 ay önce FH 460 alarak gerçekleştirmişti. Müşterimizin araçlarımızdan duyduğu memnuniyet, filosunu Volvo üzerine kurması kararında etkili oldu. Bu kararları ve markamıza duydukları güven için kendilerine teşekkür ederiz,” dedi.

Bu haber 5270 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.