Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Mercedes-Benz VLE Prototipi Kullanım Özellikleri

Güncelleme :19.02.2026

 Yeni tamamen elektrikli VLE, yeni geliştirilen, modüler ve ölçeklenebilir hafif ticari araç mimarisine dayanan ilk Mercedes-Benz modeli olacak.

Yeni tamamen elektrikli VLE, yeni geliştirilen, modüler ve ölçeklenebilir hafif ticari araç mimarisine dayanan ilk Mercedes-Benz modeli olacak.

VLE, limuzin benzeri güvenlik, sürüş ve yol tutuşu ile MPV tarzı çok yönlülüğü bir araya getirerek iki dünyanın en iyi özelliklerini birleştiriyor. VLE, globalde sekiz koltuğa kadar genişletme ve iç mekandaki yenilikçi özellikleriyle alan kavramını yeniden tanımlıyor. VLE portföyü, aileler ve aktif bir yaşam süren müşteriler için esnek kullanım sunan araçlardan lüks transfer araçlarına kadar geniş bir yelpazeye yayılacak.

VLE, kapsamlı güvenlik ve yardım sistemlerini de standart olarak sunuyor. 1 VLE, arka aks yönlendirme sistemi ve bunun ön aksta sağladığı daha doğrudan dönme oranı sayesinde dikkat çekici şekilde çevik ve dengeli.

Arka aksın dönüş açısının 7° olması kaldırımdan kaldırıma dönüş çapını 10,9 metreye2 düşürüyor. Bu da VLE'ye yeni Mercedes-Benz CLA ile karşılaştırılabilir bir dönüş çapı sağlıyor. Ayrıca, daha doğrudan dönme oranı sayesinde sürücü, tam bir dönüş yapmak için direksiyon simidini daha az çeviriyor.

 VLE’de, 115 kWh kullanılabilir enerji içeriğine sahip batarya bulunuyor.

Bu haber 66 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault Group, 2025 yıl sonu finansal sonuçlarını açıkladı... 19.02.2026
Bakan Bayraktar, enerjide temel zorluklar talep artışı ve altyapı ihtiyacı ... 19.02.2026
Mercedes-Benz VLE Prototipi Kullanım Özellikleri... 19.02.2026
Continental’in Sürdürülebilirlik Vizyonuna CDP’den Küresel Onay... 19.02.2026
Ekol Lojistik ve Beykoz Üniversitesi’nden Lojistik Eğitimi İçin Stratejik İş Birliği... 19.02.2026
Baymak, Stratejik Büyüme Hedefleri Doğrultusunda Organizasyon Yapısını Güçlendirdi... 19.02.2026
YEO Teknoloji’den Romanya’ya 111,2 milyon dolarlık GES yatırımı ... 19.02.2026
Günsan Elektrik, Otto 007 Konut Projesi’nde yer aldı... 19.02.2026
Petrol Ofisi Grubu ve Hicri Ercili Grup iş birliğinde inşa edilen ilk tanker “Wolf 1” suya indirildi... 19.02.2026
Türkiye, petrol ve doğal gazda sınır ötesi ortaklıklarını güçlendiriyor... 19.02.2026
Belçika'da 60 yıllık DAF üretimi... 19.02.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.