Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları
Akeda DAF Gücü İle Yola Devam Dedi Güncelleme :22.05.2014Akeda Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Akdeniz gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada ‘DAF araçlarını tercih etme nedenimiz, araçların performansının yüksek olması, sağlamlığı ve sağlamış olduğu yakıt tasarrufudur dedi.
Akeda Lojistik 5 adet DAF FT XF105.460 Optimizer’ı Samandıra lokasyonunda düzenlenen törende teslim aldı. Gerçekleştirilen teslimat töreni Akeda Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Akdeniz ve DAF-TIRSAN Otomotiv Araç Satış Koordinatörü Hasan Özbayrak’ın katılımı ile gerçekleşti.
Akeda Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Akdeniz gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada ‘DAF araçlarını tercih etme nedenimiz, araçların performansının yüksek olması, sağlamlığı ve sağlamış olduğu yakıt tasarrufudur. Ayrıca, DAF-TIRSAN Otomotiv’in uzman kadrosu ile sunduğu satış sonrası hizmet olanaklarının müşteriye sağladığı kolay ve hızlı çözümler ile her konuda müşteri memnuniyetini göz önünde bulunduruyor olmaları DAF markasını tercih etmemizdeki en önemli nedenlerdir’ dedi.
2006 yılında kurulan ve merkezi Mersin’de bulunan Akeda Lojistik, dondurulmuş gıda, sebze, meyve, bitki, tıbbi malzeme ve ilaç taşımacılığı alanında hizmet vermektedir. Ayrıca firma Türkiye’nin yanı sıra uluslararası taşımacılık alanında öncelikli olarak Avrupa ülkelerine ve Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan gibi Asya ülkelerine de lojistik hizmeti sunmaktadır.
Bu haber 3503 kere okunmuştur.
| En Son Eklenen Başlıklar |
|
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025 |
|
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025 |
|
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025 |
|
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025 |
|
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025 |
|
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025 |
|
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025 |
|
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025 |
|
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025 |
|
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025 |
|
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025 |
|
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025 |
|
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025 |
|
|