Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Total Oil Türkiye, 10 farklı kategoride 62 sporcu ile Corporate Games’de Yarıştı!

Güncelleme :28.05.2014

Türkiye’nin en kapsamlı spor organizasyonlarından olan ve bu yıl 23-24-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen İstanbul Corporate Games’e Total Oil Türkiye, 62 sporcu ile 10 farklı branşta katılım gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi himayesinde, TSYD Genel Başkanı’nın Onursal Başkanlığında,  Sportworks tarafından 2003 yılından bu yana düzenlenen İstanbul Corporate Games, 23-24-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Bu yıl da pek çok kategoride kıyasıya rekabete sahne olan oyunlara Total Oil Türkiye de kalabalık bir sporcu kadrosu ile katıldı.

Yelken,  dragon boat, masa tenisi, bowling, koşu, basketbol, karting, yüzme, futbol ve tenis olmak üzere toplam 10 farklı kategoride katılımda bulunan ve üç gün boyunca tam bir takım oyunu sergileyen Total Oil Türkiye çalışanlarından LPG Dökmegaz Saha Satış Müdürü Harun Arman ise 30 – 39 yaş kategorisinde 5 kilometre koşu yarışında birincilik elde etti.

Bu haber 3498 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.