Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

EPDK’da önemli görev değişikliği

Güncelleme :20.06.2014

EPDK’da 3′ü daire başkanı olmak üzere 13 üst düzey yönetici görevden alındı.

 Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nda (EPDK) dün geniş çaplı bir operasyon yapıldı. 3 daire başkanı olmak üzere 13 üst düzey yönetici görevinden alınırken bazıları uzman kadrosuna atandı.

Elektrik Piyasası Dairesi başkanı olarak görev yapan Ahmet Ocak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanı Taner Mutlu, Kamulaştırma Dairesi Başkanı Osman Birgin, grup başkanları Tevfik Uğur Kocabaş, Nuri Karaoğuz, İsmail Hakkı Ayaz, Besim Çelebi, Esin Kadıoğlu, Orhan Eyigün, Ayhan Sevil, Sadullah Fatih Bilgiç, Murat Gidiş, Günay Şendur görevden alındı. Hepsi de uzman olarak görevlendirildi.

Boşalan kadrolara yeni görevlendirmeler bugün yapıldı. Elektrik Piyasası Dairesi başkanlığına, EPDK Başkan Danışmanı Uğur Cingi getirildi. Petrol Piyasası Dairesi başkanlığı kadrosuna da bir başka başkan danışmanı Abdullah İnce atandı. Kamulaştırma Dairesi başkanlığına, daha önce grup başkanı olan Esat Akyıldız tayin edildi.

Grup başkanlıklarına ise enerji uzmanı kadrosunda bulunan Hasan Alma, Mustafa Gözen, Melih Özdoğan, Refik Tiryaki, Ertuğrul Yıldız, Ercüment Camadan, Fatih Kölmek, Türkay Doğan, Zafer Korkulu, Hacı Yusuf Çınar, Fakir Hüseyin Erdoğan ve Kenan Tamer geldi. Yönetim hizmetleri uzmanları Salih Özdemir, Hacı Ali Ulutaş ile Alparslan Mutlu da yeni dönemde grup başkanı olarak görevlendirildi. Aynı şekilde yönetim görevlisi kadrosunda bulunan Ömer Lök, Mehmet Okhan Uysal ve Ali Kerem Eskigün de bundan böyle grup başkanı olarak görev yapacak.

Bu atamaların yanı sıra grup başkanı olan Rıza Güngör ile İbrahim Akgün’ün, daha sonra başka bir kadroya atanmak üzere görevden alınması için de kurul kararı istendi.

 

Bu haber 7140 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.