Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

BOTAŞ ve TETAŞ yönetim kuruluna yeni atamalar yapıldı

Güncelleme :23.10.2014

BOTAŞ ve TETAŞ yönetim kurulu üyelikleri ile Sağlık Bakanlığı müsteşar yardımcılıklarına atamalar yapıldı.

 Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) ve Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) yönetim kurulu üyelikleri ile Sağlık Bakanlığı müsteşar yardımcılıklarına atamalar yapıldı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, BOTAŞ yönetim kurulu üyeliklerine Mehmet Konuk ve Ömer Koca yeniden atandı. BOTAŞ Genel Müdür Yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğine de Abdulvahit Fidan getirildi.

TETAŞ yönetim kurulu üyeliğine aynı yerin genel müdür yardımcısı Mehmet Feridun Alak atanırken, Sağlık Bakanlığı müsteşar yardımcılıklarına ise, Mehmet Bakar ve Şuayip Birinci getirildiler.

Bu haber 3716 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.