Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Tekser Grubu Sosyal Sorumluluk Çerçevesinde Projelerine Devam Ediyor

Güncelleme :24.12.2014

Çevre odaklı sosyal çalışmalarına bu sene spor odaklı devam ettiklerini belirten Fatih Fincan, bu kapsamda bölgemiz spor kulüplerinden Esenkent Gençlik ve Spor Kulübünün 2014-2015 sezonu için forma sponsoru olduk dedi.

Akaryakıt sektöründe 20 yıla yakın kesintisiz hizmet veren Tekser Grubu, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık veriyor.

 Tekser Grubu’nun sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında görüşlerini aldığımız Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Fincan, şu bilgileri verdi:

Tekser Grubu olarak akaryakıt piyasasında 20 yıla yakın bir süredir kesintisiz kaliteli ekipman ve hizmet sağlamaktayız. Faaliyette bulunduğumuz süre içerisinde sosyal sorumluluk çalışmalarımızı da imkanlarımız çerçevesinde elimizden geldiğince sürdürmeye gayret ediyoruz. Hatırlanacağı üzere 2011 yılında TEMA Vakfına 5,000 meşe ağacı bağışlamıştık. Bu ağaçlar İzmir Beydağı bölgesinin yeşillendirilmesinde kullanılmış ve Tekser ormanı olarak bölgede adlandırılmıştı. 

Çevre odaklı sosyal çalışmalarımıza bu sene spor odaklı devam ettik. Bu kapsamda bölgemiz spor kulüplerinden Esenkent Gençlik ve Spor Kulübünün 2014-2015 sezonu için forma sponsoru olduk. Bu sayede gençlerimizin boş zamanlarında kötü alışkanlıklar yerine, kendileri ve çevrelerindeki insanlar için daha yararlı olan sporla meşgul olmaları konusunda destek olmuş olduk. Kendi yağlarında kavrulmaya çalışan kulübün, çoğu bir ücret karşılığı olmadan gönüllü hizmet veren çalışanlarına da buradan teşekkürü de bir borç bilirim. 

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Esenkent Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticisi Nüzhet Bozat, şu ifadelerde bulundu:

Sınırlı bütçesi olan ve tamamen gönüllülük esasına dayanan amatör bir kulübüz. Amacımız gençlerimizi boş zamanlarında spor ile meşgul edip onları mümkün olduğunca kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onlara tabi ki bir ekip ve toplum bilinci yerleştirmek. Bu ulvi hedefimiz için bizlere maddi manevi desteğini her zaman veren Tekser Grubuna, Fatih Fincan Bey'in şahsında teşekkürü bir borç bilirim. Spora ve gençliğe verilen bu tür desteklerin diğer şirketler için de örnek olmasını temenni ediyorum.

Bu haber 3987 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.