Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

İGDAŞ taksitlendirme kampanyasını uzattı

Güncelleme :10.03.2015

Yüksek tutarlı faturaların 3 taksitte ödenmesini sağlayan kampanya uzatıldı.

İGDAŞ abonelerine yüksek tutarlı faturaları 3 taksitte ödeme kolaylığı sağlayan kampanyanın süresi, 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.  

İGDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da özellikle kış aylarında artan tüketime bağlı olarak yükselen doğalgaz faturalarının taksitle ödenebilmesi için 1 Kasım 2014'te başlatılan kampanya devam ediyor.  

Abonelerin 100 lira ve üzerindeki faturaları, anlaşmalı 10 bankanın kredi kartlarıyla vadesiz 3 taksit halinde ödeyebilmesine imkan tanıyan kampanya, 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.  

Kampanya kapsamında, doğalgaz faturaları Ziraat Bankası ve İş Bankası'nın "Maximum", Vakıfbank, Albaraka ve Yapı Kredi Bankası'nın "World",  Halkbank'ın "Paraf", HSBC'nin "Advantage", Garanti Bankası ve Denizbank'ın "Bonus" ve Akbank'ın "Axess" özellikli kredi kartlarıyla taksitli ödenebiliyor.  

 

Bu haber 4051 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.