Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

MANN+HUMMEL, Automechanika İstanbul’a Katıldı

Güncelleme :17.04.2015

Filtrasyon uzmanı MANN+HUMMEL, grubun aftermarket markası MANN-FILTER ile  otomotiv endüstrisi fuarı Automechanika İstanbul’a katıldı.
 

MANN-FILTER, fuarda, ticari araçlar için daha yüksek kapasiteli, daha kuru, daha temiz ve daha uzun ömürlü hava kurutucusu TB1396 x’i sergiledi. Ayrıca bu zamana kadar C41 1776 olarak tek parça olarak temin edilen ağır vasıta hava filtresi, bundan sonra C 41 001 KIT ve C 41 001 olarak iki parça halinde satışa sunulacak. Böylelikle kaynak ve enerji tasarrufu sağlayan, aynı zamanda da ekonomik bir çözüm sunun bu yeni hava filtresinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.
Fuarda aynı zamanda MANN-FILTER markasının orijinal ekipman kalitesinin örneklerinin sunulduğu binek ve ağır vasıta ürün grupları da sergilendi. Ayrıca yaklaşan sıcak bahar ve yaz ayları öncesi, kabin filtrelerinin önemi konusunda bilgilendirmeler MANN-FILTER standından yapıldı. OE kalitesinde kabin filtreleri sunan MANN-FILTER, günlük yaşamda sağlıklı bir iklim sahibi olmanın yollarını fuar ziyaretçilerine anlattı.
Automechanika İstanbul fuarı dört gün boyunca 46.382 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 41 ülkeden 1.667 katılımcı, 40.516 metrekarelik bir alanda 14 salonda yeniliklerini sergilerken MANN-FILTER standı 3. Hall B100’de yer aldı. Aynı zamanda MANN-FILTER yarış otomobili VOLKICAR, fuar ana girişi fuaye alanında fuar ziyaretçilerini karşıladı.

Bu haber 3479 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
18. ‘Türkiye Enerji Sektöründe Birleşme ve Satın Almalar Raporu’nun sonuçları açıklandı... 26.01.2026
Rosatom, Çin’deki Tianwan NGS’nin Yeni Güç Ünitesi İçin İlk Yakıtı Teslim Etti... 26.01.2026
ABD petrol yaptırımlarıyla İran'ın ekonomik direncini kırmak istiyor... 26.01.2026
Mercedes-Benz Türk Yolların Standardını Belirlerken “Bu Sefer Bir Başka!” Diyor... 26.01.2026
“Planlı kesinti arıza değil, enerji sistemini güçlendiren yatırım demek”... 26.01.2026
Doğuş Holding’den 2030’a Yönelik Somut Emisyon Azaltım Hedefleri... 26.01.2026
Saytek 2026’da LPG ve Enerji Açılımıyla Büyümeyi Hedefliyor... 26.01.2026
Enerji filosuna yeni katılan "Yıldırım" İstanbul Boğazı'ndan geçti... 26.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.