Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Serin Treyler Yeni Konteyner Taşıyıcısı ve Low-Bed’i İle Müşteri Turunda

Güncelleme :30.04.2015

Konyalı yarı römork üreticisi Serin Treyler, İstanbul’da düzenlediği tanıtım etkinliği ile yeni ürünleri olan Teleskopik Konteyner Taşıyıcı ve Low-bed’ini pazara sundu. Ambarlı Limanı’nda bulunan BEYAŞ Tır garajında düzenlenen lansman ile müşterilere ilk kez sergilenen ürünler ilgiyle karşılandı. Serin Treyler, Road Show aktivitesi ile farklı noktalarda yeni ürünlerini tanıtacak ve bu etkinliğin ikinci ayağı Gemlik’te gerçekleşecek.

Ergonomik konteyner taşıyıcılar, iddialı lowbedler

Serin Treyler, ürün ailesi içerisindeki konteyner taşıyıcı grubuna yeni seçenekler ekledi.  İstanbul BEYAŞ Tır garajında düzenlenen etkinlik ile 2x20, 1x30, 1x40, 1x40 HC ve 1x45 HC konteynerler ilk kez sergilendi. Ayrıca yenilenen High Cube  ve Midilli Konteyner taşıyıcılar da müşterilere sunuldu.  Teleskopik konteyner taşıyıcılar önden ve arkadan olmak üzere iki kademeli uzamasıyla hem kullanım kolaylığı ve uzun kullanım ömrü sağlıyor, hem de zamandan tasarruf sağlatıyor. Ayrıca kabin içerisinden kontroller sürücüye de rahatlık sağlamakta. Özel yüzey ve çinko kaplamasıyla 7 yıl paslanmazlık garantisi verilen teleskopik konteyner taşıyıcıların, Almanya Sanayi Bakanlığı’ndan alınan sertifikalar ve TÜV SÜD ISO 2001 gibi sahip olması gereken tüm belgeleri mevcut. Teleskopik konteyner taşıyıcıların park ayakları ve fren tertibatı gibi pek çok donanımını da ithal markalar oluşturuyor.

İlk ürünler Amiral Ağır Taşımacılık’a

Yeni Teleskopik Konteyner Taşıyıcılar’ın ilk teslimatları da Amiral Ağır Taşımacılık firmasına gerçekleştirildi. Düzenlenen tören ile Serin Treyler Satış Müdürü Mustafa Heybetli 6.  Konteyner taşıyıcıyı şirket sahibi Mücahit Karataş’a teslim ederek, firmaya 4 araç daha vereceklerini vurguladı.

Pazarın ihtiyaçlarına Serin Low-bed

Serin Treyler Satış Müdürü Mustafa Heybetli pazara yeni sundukları diğer bir ürün olan Serin Low-bed için ise “pazarın ihtiyaç duyduğu bir ürün” tanımlamasını yaptı. Heybetli, low-bedi 3 dingilli olarak pazara sundukları ve ileride 4,5,6 dingilli olarak da imal edileceğinin altını çizdi.

Bu haber 4071 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.