Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

4. GO Bayi Konseyi İstanbul’da düzenlendi

Güncelleme :24.07.2015

 Birçok özgün özelliğiyle akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan GO, Bayi Dostu BADO felsefesi ile de fark yaratmaya devam ediyor. BADO felsefesi kapsamında bayilere ‘yönetimsel süreçlerde söz hakkı’ tanıyan GO Bayi Konseyleri’nin dördüncüsü İstanbul’da düzenlendi. 

Yüksek standartlardaki yakıtları, kaliteli ve adil hizmet yaklaşımı ile akaryakıt sektöründe fark yaratan yeni nesil yakıt istasyonu GO, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiği BADO felsefesi ile bayilerine de benzersiz ayrıcalıklar sunuyor. Bayilere ‘adil paylaşım’ ve ‘yönetimsel süreçlerde söz hakkı’ sunan GO’nun BADO felsefesin en önemli platformu olan GO Bayi Konseyleri’nin dördüncüsü, 23 Temmuz 2015 Perşembe günü Radisson Blu Bosphorus Hotel’de düzenlendi. 

GO bayi temsilcileri konsey platformunda buluştu

İpragaz CEO’su Selim Şiper, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, GO Satış Müdürü Hakan Çelik ile GO yöneticilerinin katıldığı 4. GO Bayi Konseyi’nde Türkiye’nin dört bir yanındaki GO bayilerini temsilen 10 GO bayisi yer aldı. 4. GO Bayi Konseyi’nde, sektör ve pazardaki güncel gelişmeler, mevcut durum ve potansiyeller ele alındı. Süreçlere ilişkin bilgi akışının da sağlandığı 4. GO Bayi Konseyi’nde, GO Bayi temsilcileri ve GO yönetimi fikir alışverişinde bulundular. 

“GO, sağlıklı, güçlü ve emin adımlarla ilerliyor”

4. GO Bayi Konseyi’nde yaptığı konuşmada GO’nun emin, sağlıklı ve güçlü adımlarla gelişim gösterdiğine dikkat çeken İpragaz CEO’su Selim Şiper, “Türkiye akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO, birçok özelliği ile fark yarattı, yeni bir dönem başlattı. Yakıt ve hizmet kalitesi ile ayrışan GO, kısa sürede yolların aranan markası oldu. GO, sağlıklı, güçlü ve emin adımlarla yoluna devam ediyor; her geçen gün daha da büyüyor, gelişiyor” dedi.

“GO yollara çıktığı ilk günden bu yana başarılarını sürdürüyor”

GO’nun güçlü bayi yapılanması ile de sektöründe farklılaştığını belirten İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ise “Uluslararası nitelikte titiz bir hazırlık aşamasıyla örnek bir markalaşma süreci geçiren GO, yollara çıktığı ilk günden bu yana yeni nesil yakıt istasyonlarında da bu başarısını sürdürüyor. Bu önemli başarı bizlerin olduğu kadar, tüm GO bayilerinin de eseri. Bugün geldiğimiz noktayı, her bir GO bayisinin başarılarının toplamı olarak kabul ediyoruz” dedi. Aratay, temsil süreleri dolduğu için konseye son kez katılan GO bayilerine bugüne kadar olan katkılarından dolayı da teşekkürlerini sundu. 

4. GO Bayi Konseyi’nde katılımcı grubun iki yıllık temsil sürelerinin dolması nedeniyle, son üç konsey kararları genel olarak değerlendirildi, uygulamalar ve sonuçlar ele alındı. 4. GO Bayi Konseyi “Ben Olsaydım” başlıklı son bölümde bayilerin görüş ve önerilerini paylaşması ile tamamlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 3601 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.