Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Enerya Capital 500´de 125. sırada

Güncelleme :16.08.2015

Capital Dergisi'nin, özel sektörde Türkiye'nin en büyük firmalarını belirlemek amacıyla hazırladığı `Capital 500´ listesinde Türkiye´nin en büyük holdinglerinden STFA Yatırım Holding´in enerji şirketi Enerya 1.48 milyar TL ciro ile 125. sırada yer aldı.

 

Capital Dergisi´nin, 2014 yılı cirolarını baz alınarak hazırladığı `Türkiye´nin En Büyük 500 Özel Şirketi´ çalışmasında Enerya, enerji sektörü sıralamasında ise 18´inci sırada yer alıyor. 

Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İş dünyasının saygın yayın organı Capital Dergisi´nin listesinde yer almaktan gurur duyuyoruz. Bu sonuç, yenilikçi vizyonumuz ve tüm süreçlerde uyguladığımız toplam kalite anlayışımız ile enerji sektörüne yaptığımız yatırımların doğru yönde olduğunun bir göstergesidir. Geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan bu başarı, müşteri odaklı çalışmalarımıza ve yatırımlarımızın sürekliliğine bağlıdır" dedi.

Aynı listede STFA İnşaat 758 milyon TL ciro ile 268.sırada, sektörel sıralamada ise 20. sırada yer aldı.

Bu haber 3036 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.