Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Çağdaş Demirağ, Bloomberg TV’de akaryakıt sektörünü ve G20’ yi değerlendirdi

Güncelleme :02.10.2015

Kadoil Genel Müdür Vekili  Çağdaş Demirağ, Bloomberg TV’de Gökhan Şen’in Finans Merkezi proğramına katılarak akaryakıt sektörünü değerlendirdi.
 

Kadoil Genel Müdür Vekili  Çağdaş Demirağ, Gökhan Şen’in sunuculuğunda gerçekleştirilen Finans Merkezi programına 03 Eylül’de Bloomberg TV’de konuk oldu ve hem sektörü hem de G20’ yi değerlendirdi.  
  Kadoil, 01-02 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen B20 Enerji Zirvesi canlı yayınlarına sponsor oldu.
 2015 yılında Türkiye başkanlığında ve ev sahipliğinde gerçekleşen G-20 ve B-20 zirve ve toplantıları kapsamında Kadoil olarak 01-02 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen B20 Enerji Zirvesi canlı yayınlarına sponsor olduk.
 Bloomberg TV de canlı yayın bağlantılarında Kadoil Sundu Sunar ibareleri, gün boyu 12 saniyelik spotumuz ve canlı yayınlarda alt bantlarımız yer aldı. Önümüzdeki hafta da her gün spotlarımız yayınlanmaya devam edecek. Marka bilinirliğimizi TV sponsorluklarımız ile devam ettireceğiz.

Röportajın tamamını  aşağıdaki  linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=uKOl4EvwC0M

 

Bu haber 3999 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.