Haberler > Ekipman Başlıkları
Mepsan'ın Avrupa serüveni Estaciones de Servicio'da! Güncelleme :23.11.2015Levent Bulgurcu, Estaciones de Servicio'ya Mepsan’ın küçük bir servisten Avrupa'nın sayılı modern üretim tesisi haline gelmesi sürecini ve enerji sektöründeki istikrarlı büyüme öyküsünü anlattı.
İspanya’nın önemli sektör dergilerinden Estaciones de Servicio, ekim sayısında Mepsan Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bulgurcu'yla röportaj yaptı.
Konya'da yapılan röportajda Levent Bulgurcu, Estaciones de Servicio'ya Mepsan’ın küçük bir servisten Avrupa'nın sayılı modern üretim tesisi haline gelmesi sürecini ve enerji sektöründeki istikrarlı büyüme öyküsünü anlattı.
Röportajda Mepsan'ın, Ar-Ge’ye büyük yatırım yaptığı ve dış pazarlarda varlığını artırmak için büyük girişimlerle bugün 66 ülkeye yayılan ve yerel pazar liderliğini elinde tutan bir konuma ulaştığı belirtildi.
Estaciones de Servicio ayrıca Mepsan'ın sektör tecrübesiyle küresel çözümler sağladığına değindi ve teknik bilgi düzeyinin yüksek olduğu bir pazar olması nedeniyle İspanya pazarında AlterEco ile birlikte Avrupa'daki değerini daha da büyüteceğine yer verdi.
Bu haber 4173 kere okunmuştur.
| En Son Eklenen Başlıklar |
|
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025 |
|
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025 |
|
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025 |
|
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025 |
|
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025 |
|
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025 |
|
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025 |
|
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025 |
|
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025 |
|
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025 |
|
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025 |
|
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025 |
|
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025 |
|
|