Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Karsan yılın ilk teslimatını Karabük’e yaptı, 45 adet JEST hizmete alındı!

Güncelleme :21.01.2016

2016 yılının ilk teslimatını Karabük’e yapan Karsan’ın 45 adetlik JEST minibüsü, Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından 1. Bölge olarak bilinen 5000 Evler Mahallesi ile 100. Yıl Mahallesi güzergahında hizmete alındı.
 

Bugüne kadar Türkiye genelinde 3 binin üzerinde JEST satışı gerçekleştiren Karsan, 2016 yılının ilk teslimatını Karabük’e yaptı. 15 Ocak Cuma günü Karabük’te düzenlenen törenle birlikte 45 adet JEST minibüsü, Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından 1. Bölge olarak bilinen 5000 Evler Mahallesi ile 100. Yıl Mahallesi güzergahında hizmete alındı. Karabük Kent Meydanı’nda düzenlenen törene Vali Orhan Alimoğlu, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve üyeleri, Karabük Şoförler Odası Başkanı Ahmet Karabacak ve Oda üyeleri ile minibüsçü esnafı katıldı. Törende Karsan’ı Satış Müdürü Kaan Erkırtay temsil etti.

Düzenlenen törende konuşan Karabük Şoförler Odası Başkanı Ahmet Karabacak; 45 adetlik araç filosuna 24 adet araç daha ekleyeceklerini söylerken, Vali Orhan Alimoğlu ise, insanları bir yerden bir yere ulaştırmada büyük bir görev üstlenen şoför esnafının çok önemli bir görevi ifa ettiğini belirterek “Karabük bildiğiniz üzere dışarıdan çok öğrencisi, misafiri olan bir ilimiz. Bu aynı zamanda bir tanıtım fırsatı. İnşallah bu araçlarımız ile taşırken şoförlerimizin nezaketi, sabrı, dikkati ilimizin güzel tanıtımına katkısı olur temennisindeyim” dedi.

Karsan’ın 2013 yılında “Ulaşımda Kentsel Dönüşüm” yaklaşımının bir sonucu olarak pazara sunduğu, toplu taşımacılık ailesinin en küçük üyesi JEST, bugün Türkiye’nin yaklaşık 50 şehrinde kendi segmentinde %40 civarında bir pazar payına ulaştı. Türkiye toplu taşımacılık sektörünün en çok tercih edilen minibüs markalarından biri haline gelen JEST, fabrika çıkışlı engelsiz erişim özelliğine sahip, alçak tabanlı ve yüksek tavanlı 6 metrelik bir minibüs olarak dikkat çekiyor.

Toplu taşımacılık sistemlerindeki ihtiyaçlar ve değişimler takip edilerek geliştirilen JEST, herkese modern toplu ulaşım sağlarken; engelli, hareket kısıtlı ve yaşlı bireylerin de hayatın içinde diğer tüm bireylerle eşit şartlarda yer almasını amaçlıyor. Engelli vatandaşlarımızın toplu ulaşım hakkını gözeten "Engelsiz Erişim" yasa ve yönetmeliklerine uygun olarak tasarlanan JEST, etkin ve verimli bir toplu taşıma aracından beklenen tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Karsan JEST, alçak tabanı, biniş ve iniş hızını artıran geniş ve basamaksız yolcu kapısı, rampa sistemi, ferah iç mekanı, panoramik camları ve ilave birçok özelliği ile tüm bireylere konforlu ulaşım olanağı sağlarken, opsiyonel olarak sunulan araç içi kablosuz internet bağlantısıyla da iletişimdeki engelleri de kaldırıyor. Birçok çağdaş özelliği ile ideal bir toplu taşıma aracı olan JEST, yakıt ekonomisiyle de tercih ediliyor.
 

 

Bu haber 3161 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.