Haberler > Ekipman Başlıkları
Turpak & Trakya Döküm iş birliği Güncelleme :27.01.2016Akaryakıt Otomasyon Sistemlerini Araç Takip ürünü UYDUTEK ile birleştiren Turpak, bu yeni projesini Trakya Döküm Fabrikası’nda hayata geçirdi.
OTOMASYON ‘da İNOVASYON
Turpak, Akaryakıt Otomasyon Sistemlerini Araç Takip ürünü UYDUTEK ile birleştirdiği projesini, TRAKYA DÖKÜM Fabrikası ‘nda devreye aldı.  
Trakya Döküm Satın alma Uzmanı Hüseyin Koçyıldız; “3 vardiya esasında üretim yapan bir fabrikayız. Bizim için zamanı verimli kullanmak son derece önem arz etmektedir. Turpak ile yaptığımız bu projemiz ile hem personelimizi hem araçlarımızı hem de yakıtımızı yapılan entegre uygulamalar ile izleyebiliyor, iş gücünü ve araçlarımızı en verimli şekilde yönetebiliyoruz”.
1978 yılında SOYAK Grubuna bağlı olarak kurulan Trakya Döküm Fabrikası, Boru ekleme parçaları ve beyaz eşya, otomotiv, iş makineleri, elektrik, inşaatı ile diğer imalat sektörlerine yüksek kalitede pik, temper ve sfero döküm parça üreten mevcut kurulu kapasitenin tamamını kullanan, ihracat payını düzenli olarak arttıran, müşteri memnuniyetini sürekli olarak sağlayan, çağdaş teknolojiyi izleyen, çevreye, topluma ve çalışanlarına saygılı bir kuruluştur.
Turpak Kamu ve Filo Satış Yöneticisi Yavuz KILIÇASLAN; “Bu projemizin diğer projelerimizden farkı; İnovatif gelişmeleri içerisinde barındırmasıdır. Bu projemizde araçlarımızın yakıtlarını Güvenli İzleme yanında, araçları kullanacak personellerin de vardiyalarındaki performanslarının izlenmesi ve raporlanmasını da kapsamaktadır. Daha da önemlisi; ilgili araç sürücüleri, mesaiye başlarken kullandıkları personel takip kartları ile araçları çalıştırabilmekte, vardiyası içindeki yakıt ikmalinden, tüketimine, kaza-arıza takibinden, tüm mesai performans değerlerine, Turpak Araç İzleme ara yüzünden kolaylıkla ulaşılabildiğini” belirtmiştir.
-Yetkili Sürücü, personel kartı ile aracı çalıştırır
-Pompacıya gerek olmadan her sürücü, kendi yakıt ikmalini, Turpak Taşıt Tanıma Sistemi ile kolaylıkla gerçekleştirir
-Datalar sisteme otomatik olarak aktarılır
-Yakıt izleme, sürücü ve taşıt izleme raporları ile hem saha hem yakıt operasyonu kontrol altına alınır.
Bu haber 5487 kere okunmuştur.
| En Son Eklenen Başlıklar |
|
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025 |
|
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025 |
|
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025 |
|
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025 |
|
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025 |
|
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025 |
|
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025 |
|
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025 |
|
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025 |
|
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025 |
|
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025 |
|
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025 |
|
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025 |
|
|