Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

Borusan Lojistik Yılın Tedarikçisi Oldu

Güncelleme :21.02.2016

 Türkiye’de  160. yılını kutlayan Siemens, bu kapsamda düzenlediği Tedarikçi Gününde hizmet aldığı 3. parti iş ortaklarını ödüllendirdi.  Lojistik alanında Borusan Lojistik yılın tedarikçisi olarak ödüle layık görüldü.

 
 

Siemens Türkiye 28 Ocak tarihinde CVK Park Boshphours İstanbul’da,  “Türkiye’de Sürdürülebilirliğe Adanmış 160 Yıl” mottosu ile bir tedarikçi günü gerçekleştirdi. Bu özel günde çeşitli alanlarda ürün ve hizmet satın aldığı tedarikçilerini, iş hacmine ve performansına göre değerlendiren Siemens Türkiye, Borusan Lojistik’i, kurumsallık, verimlilik,  çözüm odaklı yaklaşım ve  artırarak devam ettirdiği iş hacmi ile lojistik dalında en iyi hizmeti üreten tedarikçi olarak yılın tedarikçisi ödülüne layık gördü.

Ödülü Siemens Tedarik Zinciri yönetiminden alan Borusan Lojistik Türkiye Genel Müdür Yardımcısı  Serdar Erçal; Siemens’ten böyle bir ödül almanın son derece anlamlı olduğuna dikkat çekerek konuşmasına “Ekip olarak yarattığımız sinerji ve yüksek motivasyonla artık iş yapış şeklimiz halini alan kurumsal ve yenilikçi yaklaşımımızın böylesi anlamlı bir ödül ile ödüllendiriliyor oluşu tüm Borusan Lojistik ailesini son derece gururlandırdı. Siemens ile 1,5 yıl önce başlayan yolculuğumuzun daha uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum” diyerek devam etti.

 2014 yılından beri Siemens Türkiye’nin yurt içi dağıtımını gerçekleştiren, fabrikalar arası çalışan servis hizmetini üstlenen Borusan Lojistik, Siemens Türkiye’ye Denizyolu, Karayolu ithalat ve ihracatta komple ve parsiyel taşıma hizmeti de sağlamaktadır.

Bu haber 4031 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Talay Logistics Elektrikli Çekici Filosunu Habaş’ın Yerlileri İle Güçlendirdi... 03.05.2025
BOTAŞ Daire Başkanı Oğuzhan Oğuz, Uluslararası Gaz Birliği İcra Komitesi üyeliğine seçildi... 03.05.2025
Toyota Avrupa Pazarında Yüksek Satışlarıyla Parlamaya Devam Etti... 03.05.2025
Karsan’dan Ulaşımda Net Sıfır Emisyon Yol Haritası Projesi’ne Tam Destek! ... 03.05.2025
Enerji Sektörünün Kalbi Bursa’da Atacak... 03.05.2025
Kimya Sektörünün İhracatı 4 Ayda 10 Milyar Doları Aştı... 03.05.2025
Alman Enerjisine Sahip Opel Modellerinde Sıfır Faizli Finansman Olanakları!... 03.05.2025
Suriye'den Türkiye'ye enerji alanında yatırım çağrısı... 03.05.2025
EPDK, Petrol Ofisi AŞ'nin Konyaaltı’ndaki terminalinin depolama ve iletim hizmet tarifelerinde değişikliğe gitti... 03.05.2025
Bakan Bayraktar, "enerjide merkez ülke" olan bir Türkiye hedeflediklerini açıkladı... 03.05.2025
İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi... 03.05.2025
Shell'in ilk çeyrek karı % 28 düşüşle piyasa beklentilerinin üzerinde geldi... 03.05.2025
Anadolu Isuzu Suudi Arabistan pazarında... 03.05.2025
Enerji Bakanı Bayraktar, Irak, Moldova, Nijer, Suriye ve Libya enerji bakanlarıyla görüştü... 03.05.2025
Mercedes-Benz’den Mayıs ayı kampanyaları... 03.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.