Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik’e Yılın Profesyonel Yöneticisi Ödülü

Güncelleme :01.06.2016

Bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen  'Refleks Lokomotif Ödülleri' nde Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik Yılın Profesyonel Yöneticisi ödülünü aldı.

 

Çukurova Bölgesi’nin en etkin yayınları arasında Refleks Gazetesi'nin bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği 'Refleks Lokomotif Ödülleri' sahiplerini buldu. Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik Yılın Profesyonel Yöneticisi ödülünü aldı.

Sheraton Adana Hotel'de gerçekleşen ödül törenine, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Bilgiç, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ramazan Akyürek katıldı. Törende konuşan Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden, tam 8 yıldır başarı öyküleri yazdıklarını belirtti. Özden, " Bugün başaranları ödüllendirmek için buradayız. Bu ülkeye, bu ülkenin insanlarına, sevdalı oldukları için başaranları alkışlamak için buradayız” dedi. Adana Valisi Mustafa Büyük ise bu ödüllerin, iş dünyasının ihtiyaç duyulan kalkınma, zenginleşme mücadelesine de katkı sağlayacak bir çaba olduğunu belirtti.  

Temsa ülkemiz için üretmeye devam edecek


Gecede Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Yılın Profesyonel Yöneticisi ödülü aldı. Ödül töreninde konuşma yapan Dinçer Çelik, bu ödülü tüm Temsa çalışanları adına aldığını belirterek, “ Temsa olarak ülkemize ve kentimize katma değer sağlamaya, istihdam oluşturmaya devam edeceğiz. Bugün Adana’da Türk mühendis ve işçilerin alın teri ve emeği ile üretilen otobüsler Türkiye’nin  her yerinde ve dünyanın 66 ülkesinin yollarında bu ülkenin, bu şehrin insanının gururu oluyor. Amerika’da, Almanya’da, Fransa da Temsa otobüsleri ile insanların seyahat ettiğini görmenin herkesi çok mutlu ettiğini düşünüyorum. Beni bu ödülü layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum” dedi.
 

 

Bu haber 4107 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.