Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Temsa MD7 Sırbistan’da

Güncelleme :22.06.2016

Temsa MD7 araçlar  Sırbistan’ın en önemli taşımacılık şirketlerinden Autoprevoz Cacak’ın filosunda yerini aldı.

 

7 metreden 18 metreye kadar geniş ürün gamı ile her müşterinin ihtiyaçlarına uygun araç üreten Temsa’nın yeni modeli MD 7 şimdi de Sırbistan yollarında seferlere çıkıyor. Temsa üretimini gerçekleştirdiği MD7 araçlardan 4 adedini Sırbistan’ın en önde gelen taşımacılık şirketleri arasında yer alan ve filosunda 3 yüz adetten fazla araç bulunan , ülkenin en köklü taşımacaılık filolarından olan Autoprevoz Cacak firmasına teslim etti.

Hali hazırda 200 ün üzerinde Temsa aracı bulunan Sırbistan 2005 yılından bu yana Temsa için en önemli ihracat pazarlarından birisidir.
2010 finansal krizi ile küçülen Sırbistan pazarı her şeye rağmen Temsa için önemini korumuştur.

Temsa Uluslar arası Satış Departmanı Yöneticisi Pekiner Cihan, Autoprevoz Cacak şirketinin hem şehirlerarası hem de  şehiriçi taşımacılık alanında faaliyet gösterdiğini belirterek, “ Filosunda 3 yüz üzerinde araç bulunan şirket ülkenin en önde gelen firmalarından birisi. Şu an firmanın filosunda 4 adet MD7 aracımız bulunuyor. İlk kez Temsa araçlar Autoprevoz Cacak şirketinin filosunda yerini alıyor.  Bu işbirliğimizin artacağına, MD7 ve üretimini gerçekleştirdiğimiz diğer araçlara yönelik yeni siparişlerin de geleceğine inanıyoruz” dedi.

Yeni araca talep artacak

Sırbistan pazarının hala ekonomik krizin etkilerini yaşadığına da dikkat çeken Cihan, “Sırbistan’da eskiyen araç parkı ile ciddi bir şekilde önümüzdeki süreçte yeni araç talebi olacağını düşünüyoruz.  Bu yıl aldığımız 5 adetlik yeni MD7 siparişi ile de bu talebin artacağına yönelik inancımızı pekiştiriyor. Temsa olarak Sırbistan’da bilinen bir markayız ; araçlarımız Belgrad havaalanına indiğimiz anda – ülkenin hemen her yanında otoban ve otogarlarda karşımıza çıkıyor .Ekonomik krize rağmen biz müşterilerimizden kopmadık ve onları her türlü yedek parça ve servis konularında desteklemeye devam ettik. Bu sayede bayimizin sipariş ettiği 5 araçtan 4’ünü daha bayiye bile teslim edilmeden satabilme başarısını gösterdik. Bu Sırp operatörlerin markamıza duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Bu sayede önümüzdeki dönemlerde farklı modeller ile de yeni teslimatlar yapacağımızdan eminiz ” dedi.


 

 

Bu haber 4380 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.