Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Krone Müşterileriyle Ankara’da Buluştu

Güncelleme :30.06.2016

Almanya’nın lider treyler üreticisi olan ve Almanya dışında tek fabrikası Türkiye’de bulunan Krone Ticari Araçlar, Ankara’da düzenlediği iftar yemeğinde müşterileri ile bir araya geldi.

İzmir’deki fabrikası ile Almanya dışında sadece Türkiye’de üretim gerçekleştiren Krone Ticari Araçlar, Ankara’da düzenlediği iftar yemeğinde lojistik ve finans sektörünün önde gelen isimlerini, kamu kuruluşlarının temsilcilerini ve basın mensuplarını ağırladı.  
Krone Trailer Int. Genel Müdürü Semih Pala, Krone Trailer Int. Satış Müdürü Ömürden Özacar ve Krone Ankara Satış Temsilcisi Atakan Özer’in eşlik ettiği iftara 200 kişi katıldı. Ankara CerModern’de 27 Haziran akşamı düzenlenen İftar yemeğinde bir konuşma yapan Krone Trailer International Genel Müdürü Semih Pala, uzun yıllardır devam eden Türk-Alman dostluğuna dikkat çekerek, “Almanya’nın en büyük treyler üreticilerinden olan Krone, yurt dışındaki tek fabrikasını Türkiye’de açtı. Bu, iki ülkenin sahip olduğu karşılıklı güvenin çok güzel bir örneğidir. Krone, Almanya’da yılda 40 bin adetlik treyler üretimi gerçekleştiriyor. Yılda 10 bin adetlik üretim kapasitesine sahip olan İzmir fabrikamızda günlük 10 adet üretim yapıyoruz”  dedi.
Kavşak noktası Ankara
Ankara’nın lojistik merkez olma yolunda sağlam adımlarla ilerlediğini vurgulayan Pala, sözlerine şöyle devam etti: “Doğu, Batı, Kuzey ve Güneyin kavşak noktası olan Ankara, uluslararası bir geçiş noktası olma özelliğine sahip. Karayolu taşımacılığında önemli bir büyüme kaydeden Ankara, demiryollarının artırılması ile de potansiyelini güçlendiriyor.”
Son 1 yıldır tek başına faaliyet gösteren Krone Türkiye’nin hem iç pazarda hem de ihracattaki satış grafiğinde çok önemli bir yükseliş gösterdiğini kaydeden Pala, “100 milyon TL sermaye ile kurulan fabrikamızın ardından geçtiğimiz ay da Gebze’de toplam 10 bin metrekarelik satış, satış sonrası ve ikinci el operasyon merkezini hizmete açtık. Amacımız müşterilerimizin tüm istek ve ihtiyaçlarını en iyi ve en çabuk şekilde karşılayabilmek. Krone’nin Türkiye yatırımları hız kesmeden devam edecek” açıklamasında bulundu.
32 servis noktası
Türkiye genelinde 32 servis noktası bulunan Krone, 2016 Mart sonu itibariyle Türkiye treyler pazarında yüzde 22 pazar payına sahip. Diğer taraftan Krone, İzmir’den Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere toplam 15 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Bu haber 4662 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.