Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

TEMSA’dan Altunhan Şirketler Grubu’na 10 Maraton 2 Prestij

Güncelleme :01.09.2016

Temsa’dan 10 Maraton ve 2 Prestij alan Altunhan Şirketler Grubu yıl sonuna kadar Maraton sayısını 40’a çıkarmayı hedefliyor.

 

Temsa Maraton firmaların gözdesi olmaya devam ediyor. Altunhan Şirketler Grubu filosuna 10 Maraton ve 2 Prestij aldı. Şirket yıl sonuna kadar Maraton sayısını 40’a çıkarmayı hedefliyor.
31 Ağustos Çarşamba günü Edirne’de düzenlenen törene Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunhan, Yönetim Kurulu Üyesi Salim Altunhan, Gökhan Altunhan, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, Ant Oto İstanbul Genel Müdürü Efe Selçuk, Ant Oto Satış Müdürü Şafak Kıyar, Metro Turizm’in üst düzey yöneticileri ile çok sayıda firma çalışanı katıldı. 

Son teknolojiye sahip otobüsler


Törende ilk konuşmayı yapan Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunhan, “Edirne’ye son teknolojiye sahip, modern otobüsleri getirdik. Bu otobüsleri siyaha boyadık çünkü, demokrasi şehitlerimiz unutulmasın istedik. Bu otobüsleri gördüğümüz zaman o karanlık geceyi hatırlayacağız, bir daha o karanlık günleri yaşamamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Bu otobüsler Edirne halkının


Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Salim Altunhan, 1946 yılında dedesi ve babasının başlattıkları yolcu taşımacılığı sürecini devam ettirdiklerini belirterek, “Şu an 4’üncü kuşak işin başına geliyor. Bu otobüsler bizim değil, Edirnelilerin, Trakyalıların otobüsleri. Burada halka hizmet, hakka hizmettir. Bu felsefe ile bu otobüsleri Edirnelilerin, Trakya’nın, Tüm Türkiye’nin hizmetine sunmaktan mutluyuz. Aile olarak gururluyuz” diye konuştu.

Volkan Metro Turizm’e yeni araçlar hayırlı olsun


Temsa Satış Direktörü Murat Anıl
da törende yaptığı konuşmada, “Altunhan ailesinin Maraton ve Prestij otobüslerimizi tercih etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yeni araçların Volkan Metro Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Hizmet sektörü rekabete açık olmalı


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan
da Edirne ve Edirneliler için önemli günlerden biri olduğunu belirterek,  “Hizmet sektörü en zor sektörlerden birisidir. Müşteri her zaman haklıdır. Müşteri genellikle hep bir fazlasını,  her zaman daha iyisini ister.  Bu yanlış bir tavır mıdır, asla değildir. Müşterinin bu talepleri olmasa hiçbir sektörde bir inovasyan, yenili ve gelişme olmaz. Özellikle ulaşım sektörü insanların bir yerden bir yere gittiği değil, kendi canını size emanet ettiği bir sektördür. O zaman ulaşım sektöründe kullandığımız hizmet araçlarının teknolojinin son geldiği nokta ile hizmet veriyor olması da çok önemli. Hem konforu sağlayacaksınız, hem insanların rahatını sağlayacaksınız. Zamandan tasarruf ettireceksiniz. Fiyatınız herkesten daha düşük olacak. Bunların ötesinde bir de müşteri memnuniyetini yakalayacaksınız. Bunların hepsi bir arada olmalı. Bunların hepsinin bir arada sunulduğu noktada siz başarılısınız. Bunları siz müşteriye sunamıyorsanız başarılı adledilmeniz mümkün değil. Hizmet sektörü rekabete açık olmalı. Çünkü rekabet, ardından kaliteyi ve yarışmayı ve o şehrin insanlarının daha iyi hizmet almasını sağlıyor” dedi.

Altunhan ailesini bu yatırım için kutluyorum


Volkan Turizm’in eski müşterilerinden olduğunu da belirten Başkan Gürkan, “1981 yılında Mustafa Altunhan’la burunlu Magirus’la seyahat ederdik. O günden bu güne hem teknolojiyi yakalama, yenilikleri takip etme ve bunları kendi sektörlerinde hizmete sunma arayışları hiç bitmedi. İnanıyorum ki bu çabaları gelecekte de hiç bitmeyecek. Bugün gerçekten son model teknolojik, konforlu koltukları ile, eğlence sistemi, güvenlik sistemleri ile özellikle son model 12 tane otobüsü Edirnelilerin hizmetine alıyoruz. Ben öncelikle Altunhan ailesini bu yaptıkları yatırım için kutluyorum. Edirnelilere bugüne kadar verdikleri hizmetler için de Belediye Başkanı olarak hem şahsım hem de Edirneliler adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Temsa Satış Direktörü Sayın Murat Anıl’a da Edirne’ye öncelik verdikleri için teşekkür ediyorum ve yeni otobüslerin Volkan Metro Turizm’e hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Otobüsler Edirne’ye hayırlı olsun


Belediye Başkanı Recep Gürkan
, toplu ulaşım sistemi ETUS’a 50 araçlık bir anlaşma yaptıklarını vurgulayarak, “Yakında 50 araç için bir tören düzenleyeceğiz. Böylece hem şehirlerarası ulaşımda, hem de şehiriçi ulaşımda filosunu yenileyerek, gençleştirerek halkımıza daha iyi hizmeti hedefliyoruz. Bu otobüslerin Edirne’ye hayırlı olmasını diliyoruz. Altunhan ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.
Edirne Milletvekili Erdin Bircan da bu otobüslerin Altunhan ailesine ve Edirne’ye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
Konuşmaların ardından plaketler sunuldu. Daha sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kaptan koltuğuna oturarak yeni Maraton aracı kullandı.  
 

 

Bu haber 5293 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.